Vernisaj expozitie pictura "Transparenta" - Mariana Tudorache

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
120

Voteaza & Distribuie

DescriereJoi , 25 iunie , ora 19 , toti iubitorii artei sunt asteptati la galeria Basil , pentru a participa la vernisajul expozitiei de pictura "Transparenta" a artistei Mariana Tudorache .

La cei 25 de ani , artista vine cu o expozitie inedita , continand paisprezece lucrari executate in ulei si acrylic si un stil personal unic . A studiat, a plecat in Franta sa capteze si sa transpuna pe panza emotia si acum o dezgoleste in fata publicului .Tema lucrariilor o constituie nudurile ,autoarea abordand in fiecare pictura o poveste in care oricare din noi se poate regasi . Veti avea ocazia sa vizionati o expozitie uniforma dar inedita in care personajele nu au chip ,eliminand astfel orice expresie a fetei .Stilul inconfundabil al artistei precum si atmosfera boema insotita de vin , cozonac si dulceata de praz ,constituie reteta perfecta a unei seri unice .

Va asteptam pe toti amatorii de pictura , joi, 25 iunie, ora 19 , la Galeria Basil, in Curtea Casei Universitarilor, str Dionisie Lupu, nr 46 (intrarea din Arthur Verona).

Un eveniment sustinut de asociatia culturala "Art Music & Film" .