Vanatoarea de oportunitati AIESEC Timisoara

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 10 ani si 8 luni
Vizualizari
550

Voteaza & Distribuie

Descriere

AIESEC Timisoara invita studentii la prezentarea organizatiei in UVT

Marti, 14 octombrie, ora 18, AIESEC Timisoara asteapta studentii in Aula Magna a UVT, la o prezentare detaliata a organizatiei.
Studentii sunt invitati sa la aceasta prezentare in ansamblu a organizatiei pentru a afla detalii legate de istoria si activitatile AIESEC, rolul pe care il avem in societate, dar mai ales oportunitatile pe care si le pot lua studentii in organizatie. Moderatorul evenimentului va fi Dorin Stratan, Alumnus AIESEC Timisoara, care a trait experiente prin cadrul organizatiei atat in tara, cat si in India. Discursurile vor atinge teme precum starea actuala a lumii si starea Romaniei, din prisma celei mai mari organizatii pentru tineri la nivel mondial. Participantii vor afla informatii relevante referitoare la ce inseamna sa fi un lider in zilele noastre, cum pot deveni lideri, cum isi pot dezvolta potentialul si suportul pe care il ofera AIESEC. Importanta perspective internationale va fi adusa in discutie prin descrierea programului Exchange, program de internshipuri platite in strainatate pentru studenti. Printre vorbitori se va afla si un reprezentant al Price Waterhouse Coopers, companie care sprijina dezvoltarea AIESEC la nivel local, dar si in alte tari unde organizatia activeaza.
Prezentarea AIESEC este organizata de AIESEC Timisoara ca parte a proiectului de recrutare de noi membri, „Vanatoarea de oportunitati" AIESEC Timisoara. Astfel, AIESEC reaminteste studentilor ca intre 1 si 18 octombrie pot aplica in AIESEC Timisoara pentru a-si deschide orizonturile si pentru a lua parte la schimbarile aduse de cea mai mare organizatie internationala de tineri. Aplicarile pot fi depuse online, pe site sau la infodesk-ul din holul UVT si Politehnicii. Tot aici se gasesc mai multe detalii referitoare la procedura de aplicare si alte date necesare inscrierii.
AIESEC este recunoscuta de ONU ca una dintre cele mai mari organizatii de tineri, la nivel global, cu o experienta de 60 de ani in dezvoltarea tinerilor ca viitori lideri in societate. In Romania AIESEC este prezenta din 1990, numarand in momentul de fata 13 sucursale in orase cheie. In 2008, AIESEC Timisoara sarbatoreste 15 ani de activitate.