Unicul mariachi autentic din Romania la restaurantul El Torito

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 10 ani si 7 luni
Vizualizari
341

Voteaza & Distribuie

Descriere

Unicul mariachi autentic din Romania, FREDY CAMACHO, soprana ANA MARIA PETRE, GINA PISTOL, FELIX MOLDOVAN (rezident 2009 la club AMNESIA - IBIZA) si CARMEN PLESEA va invita MARTI 8 iunie orele 18.00 la Restaurantul "EL TORITO" (str. Iancu Capitanu nr. 30, zona Foisorul de Foc, intrarea dinspre bdul. Ferdinand ), singurul restaurant mexican recomandat si frecventat de comunitatea mexicana.


Unicul mariachi autentic din Romania la restaurantul El Torito


Vedete, prezentare de moda cu bijuterii din argint, recent aduse din Mexic, pitonii KAA, HEZ si HEZZY purtati de manechine cunoscute pictate pe corp cu modele aztece, ale caror supercoafuri vor fi realizate de HENTZ, hair stilistul Agentiei KAO FASHION, melodii live consacrate precum CIELITO LINDO, LA HISTORIA DE UN AMOR, GRANADA, recital latino la congas, cea mai buna MARGARITA din Bucuresti, cele mai variate sortimente de TEQUILA si MEZCAL, fajitas, tacos, quesadilla, burritos - cunoscute preparate mexicane din materie prima importata din Mexic, pentru cat mai multa originalitate.


Iubitorii de frumos pot admira si cumpara zilnic, obiecte originale din arta mexicana, precum papel amate, arte otomi, alebrijes de Oaxaca - statuete sculptate in lemn de esenta rara si pictate manual, bijuterii de argint.


ANA_MARIA_PETRE_si_FREDY_CAMACHO