Vino sa plutesti cu un HOVERCRAFT

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 5 luni
Vizualizari
255

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fii printre primii care testeaza tehnologia extraterestra de zbor cu Hovercraftul personal prin Poarta Stelara a centrului de distractie unicat in Romania si in intreaga lume - HOVERLAND.
Hovercrafturile sunt vehicule ingenioase care plutesc si navigheaza doar prin puterea aerului suflat cu presiune. Tehnologia militara a pernelor de aer este acum accesibila tuturor doritorilor de senzatii supranaturale intr-un singur parc de distractii din Romania (si din lume): HOVERLAND.
Manevrarea acestor vehicule se face cu ajutorul unui dispozitiv special creat cu maner de franare si accelerare, care va permite sa pilotati hovercraftul cu usurinta. Directia se poate schimba cu ajutorul greutatii corpului prin aplecarea la dreapta sau la stanga, similar cu miscarea de ski sau snowbording.
La prima incercare manevrarea poate sa para dificila, dar dupa cateva minute de glisare deasupra pamantului, intelegi aproape natural cum se utilizeaza efectul de levitare pentru a conduce OZN-urile de la Hoverland.
Pe langa cursele ad-hoc, Hoverland organizeaza evenimente de team building si petreceri private. Cei care doresc sa isi schimbe "locul de joaca", Hoverland pune la dispozitie 10 hovercrafturi, 1000 mp, un decor intergalactic si garantia unei experiente nepamantene.
Detalii si filme pe www.hoverland.ro
Va asteptam in HOVERLAND la etajul doi al parcarii din AFI Palace Cotroceni, sa simtiti ceva inedit - zborul la joasa inaltime!