Turneul European - Pentru diversitate. Impotriva discriminarii. 2008

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
475

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru al cincelea an consecutiv caravana diversitatii strabate Europa. Caravana este organizata la initiativa Uniunii Europene in cadrul campaniei „Pentru diversitate. Impotriva discriminarii." si are ca scop informarea cetatenilor din cele 27 de tari membre despre legislatia europeana care ii protejeaza de discriminare si sensibilizarea acestora cu privire la beneficiile diversitatii.

Anul acesta, camionul galben se opreste in 20 de orase europene, in perioada iunie – octombrie, iar pe 21 septembrie ajunge la TIMISOARA.

Caravana va asteapta la Timisoara cu dezbateri antrenante, muzica, o cursa cu obstacole a scaunelor cu rotile pentru ca persoanele fara probleme locomotorii sa inteleaga mai bine cu ce se confrunta zilnic persoanele cu dizabilitati, karaoke, spectacolul-concurs "Diversitatea" cu intrebari privind discriminarea si diversitatea, teatru de papusi, precum si pictura "Ridicati mana pentru diversitate" - amprenta mainii si semnatura dvs. vor ramane pe o fresca enorma care insoteste camionul in toata calatoria lui prin Europa.

Mircea Toma, gazda evenimentului, va va prezenta multe alte activitati interactive, pline de culoare si creativitate.

Veniti alaturi de noi la Turneul „Pentru diversitate. Impotriva discriminarii" 2008, in parcarea de la Iulius Mall, pe 21 septembrie, incepand cu ora 11.30.