Turneul de sah pentru mediul de afaceri - editia a 2-a

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
116

Voteaza & Distribuie

Descriere

"SAH LA BUSINESS Editia II-a. Business-ul revine pe tabla de sah"

Mastermind Communications SRL si Oxygen Servicii SRL, cu sprijinul portalului www.CalendarEvenimente.ro, in colaborare cu Federatia Romana de Sah organizeaza a doua editie a Turneului de Sah pentru banci si companii – SAH LA BUSINESS. Evenimentul se va desfasura in perioada 9-10 aprilie 2011 la Bucuresti si va reuni pasionatii de sah din mediul de afaceri, banci, companii private si de stat impreuna cu fii sau fiicele acestora.

JTI, campionul de anul trecut, trebuie sa-si apere anul acesta titlul castigat, in timp ce Ager Business Tech, ING, ING Asigurari, Eximbank, sau Alpha Bank doresc sa confirme anul acesta castigand o pozitie superioara in clasament. Ca si anul trecut proiectul continua sa popularizeze sahul in randul oamenilor de afaceri si angajatilor acestora prin organizarea de partide atat la nivel individual, cat si pe echipe. In acest context, companiile sunt asteptate sa intre in competitie cu echipe, in timp ce persoanele fizice angajate in mediul de afaceri pot sa se inscrie individual. Din aceasta perspectiva, turneul "SAH LA BUSINESS" si-a propus sa apropie bancile si companiile intr-o intrecere sportiva unde respectul si fair-play-ul primeaza.

Noutatea va fi ca turneul se deschide acum si pentru copiii participantilor, cu varsta intre 6-13 ani, care pot participa la micul turneu pentru Juniori, organizat in acelasi timp, dar unde locurile sunt limitate la 20. Principiul va fi primul inscris, primul acceptat.

Chiar daca evenimentul se adreseaza amatorilor, seriozitatea si profesionismul sunt nelipsite, ceea ce face din turneul SAH LA BUSINESS un punct de referinta pentru iubitorii sportului mintii. Turneul se va desfasura, ca si anul trecut, pe sistem elvetian cu 7 runde de joc. Arbitrajul partidelor programate in cadrul turneului va fi asigurat de catre Federatia Romana de Sah.

Pe parcursul celor doua zile de competitie, oamenii de afaceri si angajatii acestora, vor iesi din spatele birourilor pentru a-si concentra atentia asupra celor 64 de patrate alb-negre, analizand variante si construind strategii de atac. Strategul care va castiga turneul va avea onoarea de a juca o ultima partida cu o mare personalitate a sectorului de business. Totodata, participantii vor putea asista la o degustare de vinuri alese si la un moment surpriza pregatit de organizatori.

La finalul turneului, participantii vor castiga premii reprezentand cupe, medalii, produse si obiecte promotionale.