Turneu National marca Ricardo Caria

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
203

Voteaza & Distribuie

Descriere

Turneu National marca Ricardo Caria


Ricardo Caria Entertainment SRL are placerea de a va anunta ca in zilele de 18.01.2013 si 25.01.2013, la ora 20.00h, la Teatrul Ioan Slavici, va organiza primele doua concerte din Turneul National "CANTANDU-MI VISUL" ale artistului portughez Luso-Roman Ricardo Caria.


Cum este deja stiut de publicul in general, fiecare concert organizat de RC Entertainment are un scop caritabil. Aceste doua spectacoleconcert isi propun sa ajute financiar Asociatia Nevazatori din Romania – filiala Arad, contribuind cu fonduri pentru a echipa in interior noul sediu ale Asociatie care tocmai a fost pus la dispozitie de Primaria Municipiului Arad si este in proces de mobilare. De asemenea, ajutam o familia de nevazatori din Arad care are nevoie de ingrijiri medicale urgente pe care nu le pot suporta in momentul de fata.


ricardo-caria


De mentionat ca ambele concerte vor avea sustinerea intrumentala asigurata de trupa Quaternion Band din Arad, oferind toata sa experienta in domeniu pentru a crea o atmosfera de exceptie. De mentionat ca in seara de 25 Ianuarie Ricardo Caria sarbatoreste exact 8 ani de cand a ajuns in Romania.


Datele pentru concerte din turneul national vor fi urmatoarele:


18 Ianuarie - Arad

25 Ianuarie - Arad

9 Martie - Timisoara

15 Martie - Oradea

16 Martie - Zalau

17 Martie - Satu Mare

22 Martie - Deva

23 Martie - Sibiu

24 Martie - Alba Iulia

29 Martie - Ludus

30 Martie - Targu Mures

31 Martie - Cluj Napoca


Va asteptam cu drag!