Tudor Gheorghe - Anotimpurile @ Teatrul Dramatic din Brasov

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
291

Voteaza & Distribuie

Descriere

De 1 Martie, un martisor muzical pentru brasovence!

Tudor Gheorghe saluta "Primavara" la Brasov!

Cea mai frumoasa zi din primavara va reprezenta un motiv de bucurie si mai mare pentru brasoveni, caci astazi, de 1 Martie, maestrul Tudor Gheorghe va canta in maniera-i unica Anotimpurile la Teatrul Dramatic din localitate.

Este vorba despre "Anotimpurile mele – Iarna-Primavara 2010", spectacol ce face parte din "Stagiunea Permanentelor Frumuseti", o reprezentatie unica ce incanta prin melodii superbe, desprinse de pe albumele "Primavara Simfonic" si "Iarna Simfonic" ale maestrului.

Si daca brasovencele au ocazia ca de 1 Martie sa primeasca acest martisor, minunat ornat cu cantec si cultura, oferit de Tudor Gheorghe, dorim sa mentionam ca si locuitorii capitalei vor fi cadorisiti in preajma importantei Zile a Femeii, mai exact pe 6 Martie, incepand cu ora 19.00 la Sala Palatului din Bucuresti.

Astfel, intr-o atmosfera de gala, maestrul Tudor Gheorghe, acompaniat de nu mai putin de 40 muzicieni si alte 30 de voci minunate ale orchestrei si corului Teatrului liric "Oltenia" din Craiova, va darui piese precum: "La fereastra cu gutuie", Colindul celui fara de tara", "Antiprimavara", Lumina lina", "Mugur, mugurel", "Salcamii" si "Dorul calator", care vor incanta, ca de fiecare data, auditoriul.

Mentionam pe aceasta cale ca bucurestenii mai au inca ocazia sa achizitioneze bilete pentru ultima reprezentatie a acestui spectacol desavarsit de la Magazinele Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro. Pretul biletelor pentru spectacolul din Bucuresti variaza intre 60 si 120 RON, in functie de categoria de loc.

Tudor Gheorghe