Trupa Spitalul de Urgenta incepe un turneu de promovare in tara

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 1 luna
Vizualizari
267

Voteaza & Distribuie

Descriere

Seria de concerte din turneul de promovare in tara a albumului "F.P.S." al trupei Spitalul de Urgenta incepe vineri, 6 noiembrie in Club Diesel din Zalau si sambata, 7 noiembrie in Irish & Music Pub din Cluj-Napoca. Albumul este cel de-al saselea al trupei si a fost lansat oficial in Bucuresti in cadrul unui concert care a impletit teatrul cu muzica intr-un spectacol de exceptie.
Turneul de promovare in tara al ultimului album Spitalul de Urgenta va incepe prin concertul de vineri ora 22:00 de la Zalau, gazduit de Club Diesel. Sambata, 7 noiembrie ora 21:00 trupa va concerta in Irish & Music Pub din Cluj-Napoca. Turneul de promovare a albumului "F.P.S.", cel de-al saselea al trupei, a inceput in data de 16 octombrie prin concertul din Bucuresti si se va intinde pana in luna decembrie.
In "F.P.S." Dan Helciug abordeaza cu curaj o serie de teme in general evitate de trupele mainstream, cantand despre viata de student, politica, si de ce nu, despre fotbal. Piesele raman insa incarcate de umorul specific artistului, care nu iarta nici pe altii, insa in final nu se iarta nici pe sine insusi. Trupa se joaca cu piesele si stilurile precum un papusar cu marioneta sa, iar referintele culturale, muzicale si politice abunda. "F.P.S." este asadar un album de maturitate, prin care Spitalul de Urgenta isi dovedeste atat curajul, cat si implicarea in temele de interes ale generatiei actuale.
Noul album este produs de Real Sound & Visual si este distribuit de catre A&A Records. Albumul "F.P.S." costa 29,90 lei si poate fi achizionat la concerte, in reteaua librariilor Carturesti din toata tara, pe site-ul trupei www.danhelciug.ro si pe CharityGift.ro, www.charitygift.ro (un procent de 5% din valoarea albumului fiind redirectionat catre Fundatia pentru SMURD). CharityGift.ro este proiectul de voluntariat online adoptat de Spitalul de Urgenta dupa modelul "Adopta un ONG
Lista pieselor de pe albumul "F.P.S.":


1. Campionii


2. La curba


3. Viata in doi


4. Luna in picioare


5. Hai pe ei


6. Lasa-ma sa beau


7. Omu’ e


8. Si maine e o zi


9. Mi se rupe


Bonus:


10. Buna dimineata


11. Stay united!
Dupa concursul de versuri ‘Un catren si un refren’, trupa le pregateste fnailor un nou concurs inedit de aceasta data pentru lansarea unui videoclip pentru una din piesele de pe noul album. Concursul va fi lansat in urmatoarea perioada.
Despre Spitalul de Urgenta si "F.P.S."


Trupa s-a nascut in 2000, tatal ei fiind Dan Helciug, careia ii apartin conceptul, muzica si textul. Orchestratia originala a muzicii trupei o asigura Victor Panfilov, mentor spiritual si este imbogatita de catre exceptionalul


chitarist Emil Chican. In "F.P.S." Dan Helciug abordeaza cu curaj o serie de teme in general evitate de trupele mainstream, cantand despre viata de student, politica, si de ce nu, despre fotbal. Piesele raman insa incarcate de umorul specific artistului, care nu iarta nici pe altii, insa in final nu se iarta nici pe sine insusi. Trupa se joaca cu piesele si stilurile precum un papusar cu marioneta sa, iar referintele culturale, muzicale si politice abunda. "F.P.S." este asadar un album de maturitate, prin care Spitalul de Urgenta isi dovedeste atat curajul, cat si implicarea in temele de interes ale generatiei actuale.