Trupa byron canta la Clubul Taranului din Bucuresti pe 9 iulie

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 9 ani si 9 luni
Vizualizari
276

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca nu ai inca program pentru sambata, 9 iulie, Clubul Taranului este locul unde vei vrea sa fii. Incepand cu ora 18:00 va avea loc prima preselectie live din cadrul Festivalului IMAGINE Romania, menit a le oferi o rampa de lansare tinerilor muzicieni. In continuare, de la ora 22:00, vor canta cei de la byron. Din program vor face parte atat piese binecunoscute de pe primele doua albume, Forbidden Drama si A Kind of Alchemy, cat si piese mai mult sau mai putin cunoscute de pe Perfect. Al treilea album de studio al formatiei, Perfect, este o colectie de 16 adaptari si re-interpretari ale unor melodii romanesti cunoscute si beneficiaza de prezenta unor invitati precum Nae Caranfil, Alexandru Andries, Nicu Alifantis sau Virgil Iantu. In prezent, cei de la byron lucreaza la prelucrarea materialului filmat toamna trecuta la salina Turda. Acesta va aparea pe urmatoarea productie video a trupei, Live Underground, in format DVD si Blu-Ray.

Tot pe 9 iulie, la Clubul Taranului, va avea loc de la ora 17:00 vernisajul expozitiei „Marea Hoinareala" – o expozitie itineranta de fotografie dedicata 100% satului romanesc. Expozitia reprezinta selectia celor mai bune fotografii realizate de un grup de fotografi tineri si talentati care au hoinarit prin tara calauziti de catre fotograful Sorin Onisor. Instantaneele au fost surprinse in taberele organizate de artist in diverse zone ale tarii precum Bucovina, Maramures, Delta Dunarii, zona bisericilor rupestre din Buzau, satele sasesti din zona Sibiului, Muntii Apuseni, Moldova colinara, etc. La o parte din aceste tabere a participat si fotograful Ionel Onofras din Iasi, un fotograf talentat, cu o viziune originala, ale carui lucrari pot fi regasite in numeroase expozitii de fotografie.

Va asteptam asadar sambata, 9 iulie, la Clubul Taranului pentru o seara de muzica si fotografie. De la ora 18:00 va avea loc un maraton de muzica tanara, preselectia IMAGINE aducand pe scena 11 artisti si trupe: GEC Jazz Trio, Paradox, KinEthics, The Slips, Magnum Opus, Blue Pulse, Sketch, CrossRoad, MT Place, Spectru Urban si Equinox. Apoi, incepand cu ora 22:00, scena va reveni celor de la byron pentru un concert incendiar. In tot acest timp veti putea admira fotografiile expozitiei „Marea Hoinareala", realizate de unii dintre cei mai buni fotografi din tara.

IMAGINE Romania este un festival-concurs organizat de Elite ART Club UNESCO in colaborare cu trupa byron, sub tutela Jeunesses Musicales International.

Trupa byron este alcatuita din Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), 6fingers (clape, chitara acustica, voce), Costin Oprea (chitara electrica), Dan Georgescu (bass) si Vlad Bolborea (tobe).