Trupa Blackbeers la Serbarile Cetatii Oradea

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 10 ani si 9 luni
Vizualizari
344

Voteaza & Distribuie

Descriere

Formatia Blackbeers a luat fiinta in anul 1999, in primii ani de activitate cantand muzica traditionala irlandeza. Incepand cu 2005 Blackbeers abordeaza genul rock-celtic, dar in 2008 se retrage temporar de pe scena muzicala. Trupa se relanseaza in 2010 intr-o formula noua, singurul membru vechi fiind la ora actuala chiar liderul trupei, Peter Moynahan.


Acum, dupa patru ani de la desfiintarea primei "echipe" trupa anunta revenirea pe scena in aceasta formula, dar in cadrul unui singur concert ce va avea loc in Oradea, pe data de 3 iulie. Peter Moynahan comenteaza: "Dupa ce sediul trupei s-a mutat la Bucuresti si aceasta a fost refacuta intr-o componenta noua, am tinut in continuare legatura cu gasca veche si s-a pus problema de mai multe ori de o aparitie speciala, dar pana acuma n-a fost sa fie. Pe 3 iulie Blackbeers va concerta la Serbarile Cetatii Oradea si ma bucur foarte mult ca, in cadrul acestui spectacol, pe langa componentii actuali ai trupei o sa-i am alaturi si pe colegii din vechea formula, cea care a consacrat formatia. Relatia noastra este in continuare buna si cred ca va fi un show de zile mari."
Serbarile Cetatii Oradea 2011


Serbarile Cetatii Oradea 2011
Componenta actuala a trupei este: Peter Moynahan – voce, chitara; Sebastian Nazarevscky – chitara; Alina Talos – voce; Adi Comorasu – bass si Razvan Staicut – tobe, iar pe data de 3 iulie vor mai urca pe scena Stike Molnar – flaut, Otto Segal – vioara, Noris Schek – chitara, Radu Szucs – bass si Misu Stana – tobe.