Trooper duce magia Voodoo in toata Romania

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
108

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fiti pregatiti sa infruntati magia Voodoo! Trooper este gata sa demareze atacul la nivel national! Dupa o perioada indelungata de munca asidua in studio, cei cinci membri ai celei mai iubite formatii romanesti din zona metal, fac ultimele pregatiri pentru turneul, ce va include concerte in 12 orase.


Trooper


Pana in acest moment, nicuna dintre piesele noi nu a fost facuta publica. Vineri, 30 septembrie este ziua in care Trooper va prezenta in premiera, live, melodii de pe albumul "Voodoo", in cadrul concertului ce da startul turneului. Evenimentul va avea loc la Constanta, in clubul Heaven’s Hell.Alin Dinca – aka Coiotu’ -, solistul trupei declara: "Exista ceva emotii, si este foarte normal sa fie asa. Suntem niste oameni noi, intr-o lume veche. Speram ca noul concept si noua prezentare sa fie din nou pe placul minunatilor prieteni ai formatiei, din toata tara".Fiecare din cele 12 intalniri cu publicul va fi un adevarat eveniment, marca Trooper. Cei care se vor afla in sala trebuie sa se astepte la un show de clasa, in care ingredientele ce asigura succesul concertelor Trooper de ani buni, se vor imbina cu elemente de noi, specifice conceptului noului album. "Ca de fiecare data, un nou turneu inseamna un nou inceput. Cautam sa ne reinventam de fiecare data si sa aducem lucruri noi in fata oamenilor. Pana acum se pare ca am reusit. Suntem nerabdatori sa pornim atacul Voodoo asupra Romaniei,." incheie baietii.Programul complet al turneului este urmatorul:30 septembrie – Constanta – Heaven’s Hell07 octombrie – Campina – club Live08 octombrie – Targoviste – La Scriitori14 octombrie – Iasi – Bar Hand15 octombrie – Bacau – Stage11 noiembrie – Galati – Club Zodiar18 noiembrie – Buzau – T’essence Club24 noiembrie – Sibiu – Sfera25 noiembrie – Cluj – irish & Music Pub26 noiembrie – Timisoara – Daos08 decembrie – Bucuresti – Silver Church10 decembrie – Brasov – Rockstadt
Biletele se gasesc in locatiile care gazduiesc evenimentele, iar pentru concertul din Bucuresti sunt disponibile pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si in reteaua Biletoo.Albumul Voodoo include 14 piese si va fi disponibil pe www.trooper.ro, www.metalhead.ro si www.bestmusic.ro, incepand cu data primului concert, respectiv din 30 septembrie.