Trofeul Club A - Selectie LIVE: Black Stain, Manfellow, Secret Society

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 10 ani si 11 luni
Vizualizari
399

Voteaza & Distribuie

Descriere

Marti, 29 noiembrie, ora 19:00 are loc selectia live a trupelor Black Stain, Manfellow si Secret Society.


Trofeul Club A - Selectie LIVE: Black Stain, Manfellow, Secret Society


Trupa Black Stain a luat nastere in vara anului 2008, pe atunci concertand sub o alta componenta din care faceau parte Andrei Dima, actualul bassist al trupei si Mark Dumitrescu, actualulchitarist al trupei. In iarna anului 2010, componenta trupei s-a schimbat, astfel alaturandu-se trupei Bogdan Albu (tobe) si Laur Dragan (voce).

Stilul muzical este Pop-Rock/Alternative/HeavyBlack Stain inseamna:

Andrei Dima - Bass

Mark Dumitrescu - Chitara

Bogdan Albu - Tobe

Laur Dragan – VoceManfellow s-a infiintat in primavara anului 2011 la initiativa lui Dan Leompescu (Danny).

Trupa abordeaza stilul indie rock cu influente electro-pop. Baietii au deja aproximativ 20 de compozitii proprii, din care se vor selecta multe pentru editarea primului album. Membrii trupei au o experienta indelungata pe scena, facand parte, de-a lungul timpului, din mai multe formatii consacrate din peisajul muzical autohton.

Prima aparitie in public a trupei a avut loc pe scena Festivalului de jazz-rock de la Campina, pe data de 6 august 2011, unde s-au bucurat de reactia pozitiva a publicului.

Cei 4 lucreaza intens la definitivarea soundului, urmand sa inregistreze albumul de debut „Wake Up Call".Manfellow sunt:

Dan Leompescu - lead vocal, guitar, piano

Claudiu Rusu - drums, percussion

Cristi Anca - guitar, backing vocal

Andrei Filip - bass, backing vocalSecret Society s-a format in vara anului 2010, dar aproape toti membrii actuali cantau deja impreuna de un an in cadrul Academiei de Rock a lui Adi Manolovici. La inceputul anului 2011, Victor s-a alaturat formatiei, la tobe. Trupa abordeaza rock-ul anilor '70 - '80: Pink Floyd, Deep Purple, Ozzy Osbourne, Bon Jovi, dar se axeaza in principal pe compozitii proprii.


Secret Society este formata din Andrei Manea la voce si chitara, Tiberiu "Tibi" Ciocarlie la chitara ritm si solo, Vlad Muresan la chitara ritm si solo, Catalin Ungureanu la bass si voce secundara, Victor "Rammy" Vrabete la tobe si voce secundara si Valentin Brabete la pupitrul de mixaj. In prezent, dupa plecarea temporara a lui Andrei Manea si Tiberiu Ciocarlie in strainatate pentru urmarea studiilor superioare, Vlad, Catalin si Victor continua sa tina trupa Secret Society vie prin interpretarea melodiilor proprii intr-o formula noua.