Training CONTABILITATE - modificari legislative

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
157

Voteaza & Distribuie

Descriere

Bucuresti, 3 decembrie

Compania INTER CONTACT GROUP va invita sa participati la seminarul "Inchiderea exercitiului financiar 2009 si lucrarile premergatoare: inventariere, impozit pe profit. Modificari legislative valabile incepand cu 01.01.2010" organizat in Bucuresti, la Hotelul Parliament pe data de 3 decembrie 2009.


Lectori: Lect. Univ. Dr. Adriana Florina Popa

Expert contabil Nicu Popa


Acest seminar are scopul de a oferi participantilor prezentarea modificarilor aduse in anul 2009 legislatiei contabile aplicabile agentilor economici si perspectiva pentru 2010, ocazie cu care se prezinta o selectie a principalelor prevederi cuprinse in reglementarile contabile si alte acte normative cu implicatii asupra informatiilor cuprinse in situatiile financiare.

Vor fi abordate si detaliate aspecte privind:

  1. Operatiuni specifice inchiderii exercitiului financiar: Norme specifice inventarierii; Comisia de inventariere; Evidentierea in contabilitate a rezultatelor acesteia; Regularizarea diferentelor de inventar; Evaluarea si reevaluarea imobilizarilor; Regularizarea diferentelor de curs valutar; Principiul independentei exercitiilor financiare si inregistrarea cheltuielilor /veniturilor in avans; Evaluarea elementelor de activ si pasiv la sfarsitul exercitiului.

  1. Reglementari fiscale privind inchiderea exercitiului financiar 2009 - Calculul profitului impozabil si a impozitului pe profit. Prevederile Codului Fiscal pentru calculul impozitului pe profit aferent anului 2009;

  1. Lucrari contabile privind inchiderea exercitiului financiar 2009 – raportarile financiare, cu evidentierea tratamentelor prevazute de aceste modificari.

- Ultimele modificari aduse reglementarilor contabile conforme cu Directivele Europene

- Intocmirea si publicarea situatiilor financiare anuale. Responsabilitati asumate in intocmirea, aprobarea si publicarea situatiilor financiare. Infractiuni si contraventii.

4. Modificari aduse in anul 2009 legislatiei contabile si fiscale aplicabile agentilor economici in Romania – ce ne aduce nou anul 2010

  1. Studii de caz, spete, raspunsuri la intrebarile participantilor in concordanta cu tematica propusa

Vera Purdel – Event Manager

INTER CONTACT GROUP

Splaiul Unirii 313, sector 3 , Bucuresti

Tel. (+4021) - 203 47 48

Fax. (+4)- 0318 163 927

Mob. (+4)- 0766 331 408

e-mail vera@intercontactro.com

web www.intercontactro.com