Toti Cinci - un spectacol "Passe-Partout Dan Puric"

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
284

Voteaza & Distribuie

Descriere

Duminica, 29 aprilie 2012, de la orele 19:00, va invitam la Teatrul de pe Lipscani sa vizionati o tragi-comedie fara cuvinte despre omul contemporan: visele, iubirile, sperantele sale traduse in dans, pantomima, teatru. Franturi de viata: privesti, primesti si iti construiesti propriul fir narativ. Concluzia va apartine...


"Toti Cinci" va vom spune despre nebunia lumii, despre bucuria ei, despre miracolele care ne inconjoara, dar pe langa care trecem cu totii, din viteza, in fiecare zi. Venim sa va vorbim, tacand, despre ceea ce nu se vede (decat cu ochiul... liber).


Toti Cinci - un spectacol


Separat, suntem: Ana Pepine, Dana Paraschiv, Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru si Silviu Man. Din punct de vedere social, cinci cetateni. Din punct de vedere politic, cinci voturi. Putem completa la nesfarsit: contribuabili, clienti, consumatori... Impreuna, insa, dobandim numele cel mare: Compania Dan Puric. Fiindca dincolo de etichetele lipite de noi ca de valizele trecute prin multe vami, suntem o mana de tineri (ah! tineretul asta nu mai e ce-a fost...) care cred ca de pe scena, ca de pe munte, lumea si cerul se vad mai bine. Nimic mai mult decat niste ramurele zvapaiate din arborele pe care il ingrijeste de multi ani un actor care s-a incapatanat sa creada ca poate face sa creasca brazi pe stanci aride.


Toti Cinci


Pentru ca suntem inconjurati de prea multe aparente, am renuntat la decoruri. Pentru ca in jurul nostru sunt prea multe masti, aducem in fata voastra un teatru fara masca. Onest. Direct. Firesc.Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021/315.89.80 sau 0761.319.819.


Program casa de bilete: Marti-Miercuri: 11 - 18, Joi - Duminica: 12 - 19.