Toti Cinci - un spectacol al Companiei Dan Puric

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
134

Voteaza & Distribuie

Descriere

Duminica, 10 aprilie 2011, de la ora 19:00, la Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia (str. Lipscani nr. 53), "Toti Cinci" va vom spune povestea dintotdeauna a omenirii, concentrata in cateva zeci de minute doldora de muzica si culori, cu sunetele frematatoare ale pasilor de step, cu misterul pantomimei, al dansului, al gestului spontan si efervescent.


Toti Cinci - un spectacol


Cinci oameni. Ca cinci degete de la o mana. Nimic din ce-i uman nu va lipsi din poveste: umorul, fericirea, nedumerirea, tristetea, nostalgia, iertarea...


Separat, suntem: Ana Pepine, Dana Paraschiv, Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru si Silviu Man. Din punct de vedere social, cinci cetateni. Din punct de vedere politic, cinci voturi. Putem completa la nesfarsit: contribuabili, clienti, consumatori... Impreuna, insa, dobandim numele cel mare: Compania Dan Puric. Fiindca dincolo de etichetele lipite de noi ca de valizele trecute prin multe vami, suntem o mana de tineri (ah! tineretul asta nu mai e ce-a fost...) care cred ca de pe scena, ca de pe munte, lumea si cerul se vad mai bine. Nimic mai mult decat niste ramurele zvapaiate din arborele pe care il ingrijeste de multi ani un actor care s-a incapatanat sa creada ca poate face sa creasca brazi pe stanci aride.


Pentru ca suntem inconjurati de prea multe aparente, am renuntat la decoruri. Pentru ca in jurul nostru sunt prea multe masti, aducem in fata voastra un teatru fara masca. Onest. Direct. Firesc. "Toti Cinci" va spunem despre nebunia lumii, despre bucuria ei, despre miracolele care ne inconjoara, dar pe langa care trecem cu totii, din viteza, in fiecare zi. Venim sa va vorbim, tacand, despre ceea ce nu se vede (decat cu ochiul... liber).Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021/315.89.80 sau 0761.319.819.


Pretul biletelor: 15 lei-studenti, 20 lei, 25 lei.