Tony River

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 11 luni
Vizualizari
434

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tony River

10 martie – Opera din Timisoara

ora 19

O seara cu Tony River este o seara de neuitat”

Tony River vine pentru prima data in Romania, in luna martie, cand va sustine o serie de concerte, intr-un turneu organizat de VreauBilet.ro si Universal Entertainment.

O seara cu Tony River este o seara de neuitat. Vocea sa calda, romantica aminteste in multe momente de culoarea din vocea lui Julio Iglesias desi interpretarea sa puternica este mult mai aproape de mai marii interpreti de bolero. Este cunoscut ca un interpret perfect, si stapan al publicului oriunde isi face aparitia. Este actor de prestigiu, stilul sau fiind recunoscut de peste 20 de ani de cabaretele din Spania.

Desi, a debutat la o varsta destul de frageda, interpretand roluri care cereau o voce curata, in cele mai cunoscute opere muzicale spaniole ( zarzuelas), Tony River se lanseaza in lumea spectacolelor la 17 ani, participand la diverse festivaluri de cantece, cel mai important fiind cel din Benidorm unde a obtinut premiul pentru cea mai buna interpretare.

Genul preferat al spaniolilor a fost dintotdeauna teatrul de revista, si marii interpreti ai Spaniei, au jucat in intreaga lume, devenind ambasadori ai spectacolului.

Spectacolul de revista este pentru multi, Comedie Muzicala si se cer aptitudini de actor, cantaret si dansator dar numai Tony River a stiut sa expuna aceste calitati intr-o maniera ca nimeni altul in lume.


Bilete: 60, 80 lei