Tito and Tarantula

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
169

Voteaza & Distribuie

Descriere

Duminica, 7 iunie, Tito & Tarantula canta in Hala de Muzica

Concertul va fi urmat de o petrecere, ziua de luni este oficial libera, in concluzie, From Dusk Till Dawn Party @ Hala de Muzica, de la 8 seara pana la rasarit.

Programul de duminica arata astfel: Dupa ora 8 seara, concert Tito & Tarantula, iar apoi, rock set cu Jiji.

Tito and Tarantula va canta pe scena din Hala de Muzica, duminica, 7 iunie 2009. Concertul face parte din turneul Back Into The Darkness 2009.

Jiji ne incanta rock imediat dupa finalul concertului si pune muzica pana la sfarsitul noptii. Jiji nu are nevoie de prezentare, va veni o zi in care toti petrecaretii il vor fi cunoscut.

VJ Eko face arta in miscare, proiectata pe ecrane mari in mijlocul evenimentelor cu muzica. Fie ca este vorba de imagini live sau cadre inregistrate in prealabil, rezulta o experienta multimedia creata din muzica si video.

Concertul incepe la ora 20:00, iar accesul publicului este permis incepand cu ora 19:00 la Hala de Muzica din Soseaua Mihai Bravu 475. Biletele pentru spectacolul din Bucuresti, in valoare de 50 RON, sunt disponibile in rețeaua magazinelor Diverta și Germanos, pe ticketpoint.ro, eventim.ro și myticket.ro, dar si la intrare in seara concertului.

Hala de Muzica este o locație neconvenționala de evenimente, spațiul ideal pentru concerte rock și atmosfera incendiara.

Tito Larriva canta la chitara și voce, Steven Hufsteter la chitara, Caroline Rippy la bas, iar Alfredo Ortiz bate la tobe.

Parteneri Media: Radio Guerrilla, Academia Cațavencu, 24-FUN, Monopoly Media, Zoom TV, Sunete, metalhead.ro, metropotam.ro, acasa.ro, port.ro, vedeta.ro, 1801.ro, iconcert.ro, tilliate.com, anyplace.ro, myband.ro, muzica.ro, sofresh.ro, muzicabuna.ro, beatfactor.ro, yazee.ro, bestmusic.ro, dordeduca.ro, 25h.ro, memoriesbox.blogspot.com.

Un eveniment organizat de Future Production.