Timisoara Fashion Festival

Detalii

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 5 ani si 5 luni
Vizualizari
109

Voteaza & Distribuie

Descriere
Inedit.Special. Unic. Deosebit. Artistic. Liber sunt doar o parte din cuvintele care isi fac loc pe podiumul celui mai interesant show de moda, lansare de bijuterii si concerte de la Timisoara.


Ca barometru al spiritului unei epoci, al mentalitatii si al gustului, vestimentatia si bijuteriile sunt pentru prima oara prezente sub lumina reflectoarelor clubului No Name pe 13 noiembrie, incepand cu ora 19, in cadrul primului Festival de Moda de la Timisoara.


Capitala modei si a frumusetii se muta pe 13 noiembrie la Timisoara in clubul No Name.


Manifestarea va prezenta in premiera propunerile unor designeri importanti si tineri designeri: Guy Laroche, Mihaela Drafta, Oana Comanescu, Dana Diaconescu, Istvan Campan, Oana Seran, Cristina Radu, Adrian Haiduc, Laura Verdeti si Gabriela Sirbu (Tzall).


Evenimentul este structurat pe mai multe sectiuni dedicate atat creatorilor de moda consacrati cat si tinerilor designeri care isi pot

prezenta astfel colectiile in fata publicului si a expertilor in domeniu.Iuliana Matei, Ramona Lazuran si DJ Hara sunt cele trei supervedete alese sa paseasca pe catwalk-ul showului din aceasta toamna. Fi primul care le urmaresti evolutia pe podium. Fi sigur ca vor fi stralucitoare in tinutele lor de top model.


Prezentatorul acestui festival este unul dintre cei mai ravniti barbati din Paradisul Femeilor, Adi Nartea.