Timisoara Ecvestra - Relansarea hipismului in judetul Timis

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
806

Voteaza & Distribuie

Descriere

JOI, 27 septembrie 2007, cu o Expozitie de ponei de rasa Pony-Schetland, la Iulius Mall, in Curtea de Onoare, intre orele 16-21.

VINERI, 28 septembrie 2007, intre orele 18 si 19, va avea loc o Parada ecvestra in Piata Unirii. Nu inainte insa de orele de Calarie gratuita pentru copii si iubitorii sportului-calare. Ei vor putea incaleca gratuit, intre orele 14-17, la IARILO HORSE CLUB (Baza Hipica Iarilo, dinspre Timisoara, iesire pe Calea Sagului, pe DN 59, cu 2 km inainte de localitatea Jebel, pe partea dreapta).

Parada din Piata Unirii va fi urmata de seminarul Cavalerii Mesei Rotunde, ocazie cu care se deschide lista de inscrieri la Scoala de Echitatie Laurentiu Covaci. De asemenea, se va lansa site-ul www.laurentiucovaci.ro, pe fondul Expozitiei de fotografie cu cele mai frumoase instantanee cu si despre cai surprinse de fotoreporterul timisorean Istvan Szasz - totul vineri seara, de la ora 20, in Cafeneaua Papillon din Piata Unirii.

SAMBATA, 29 septembrie 2007, este zi rezervata antrenamentelor.
DUMINICA, 30 septembrie 2007, de la ora 10, la Baza sportiva Iarilo e programata Cupa Presei ecvestre, editia, a IV-a. De la ora 12, timisorenii care s-au pregatit in ultimile luni alaturi de antrenorul timisorean Laurentiu Covaci se vor intrece pentru Cupa Amatorilor la calarie.
Evenimentul Timisoara Ecvestra se va incheia cu o Prezentare cai de sport si demonstratii de sarituri, cu incepere de la ora 16, la Baza sportiva Iarilo.