TIM'PROPHONIES

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 10 ani si 6 luni
Vizualizari
302

Voteaza & Distribuie

Descriere
In cadrul pregatirii Festivalului International de Improvizatie Francofon si a Teatrului Universitar 2010 (FIFITUT 2010), lectoratul francez din Timisoara si asociatia Hexagone, asociatia studentilor francofili din Timisoara, organizeaza in perioada 8 – 12 noiembrie un stagiu de formare in cadrul unei trupe de improvizatie teatrala. Acest stagiu este destinat studentilor din toate orasele universitare din Romania care compun trupe teatrale de improvizatie si universitatile in cauza.


Rezultatul muncii acestui stagiu va fi prezentat, de trupele de teatru apartinand unor universitati diferite in 10 – 11 noiembrie sub forma a doua spectacole in public la Universitatea de Vest din Timisoara si la libraria Cartea de Nisip : TIM’PROPHONIES. Aceste spectacole vor fi urmate de o seara cu muzica francofona in Q-CLUB.


Aceste manifestatii culturale primesc sprijin financiar din partea Ambasadei Frantei in Romania, Agentiei Universitare pentru Francofonie Bucuresti, Universitatii de Vest Timisoara, Centrului Cultural Francez din Timisoara si a Fundatiei Adam Muller-Guttenbrunn.


Va asteptam in numar mare.