"Thursday Live Sessions" cu Petra & Jimmy si The Oxygen Project @ The Ark

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
169

Voteaza & Distribuie

Descriere

The Ark lanseaza pe 7 aprilie, un nou concept denumit "Thursday Live Sessions", in cadrul caruia, in fiecare joi de la ora 20:00, diferite stiluri muzicale se vor intalni pentru a surprinde si cuceri scena muzicala live din Romania. Seria evenimentelor se deschide cu Petra Acker si Jimmy Cserkesz care vor sustine in premiera un concert Soul si R’n’B, intr-o maniera originala. Seara va continua cu The Oxygen Project care va ispiti publicul intr-o atmosfera relaxanta dar incitanta in acelasi timp.


Thursday Live Sessions


Reuniti intr-un nou proiect muzical sub un melanj stilistic aparte, Petra Acker, o tanara talentata solista (The Others, Tep Zepi, Chilli Familli), si Jimmy Cserkesz (Slang, Urma, Organic Duo, Luiza Zan, Tunderground) isi propun sa abordeze genurile Soul si R’n’B, cu diferite influente braziliene si jazz, in cadrul noii platforme de muzica live ,,Thursday Live Sessions". La baza conceptului serii sta dorinta celor doi de a canta cele mai indragite piese din repertoriul unor figuri marcante ale scenei muzicale internationale precum Jimmy Hendrix, Peter Gabirel, Erykah Badu, Dave Matthews, Raul Midon sau Esperanza Spalding. Dand dovada de un talent desavarsit si cu numeroase concerte la activ in tara, cei doi artisti vor relaxa si personaliza atmosfera intr-o sesiune live unica in lounge-ul The Ark.


The Oxygen Project consta intr-un duo electronic cu Austin Mitchell & Benjamin David Erdeich, membrii Madame Hooligan, care interpreteaza muzica jazz cu influente "downtempo" relaxante, ritmuri de tobe "in defectiune" provenite din jungla, sunete artificiale de bas si chitara solo electrica.


Petra Acker si Jimmy Cserkesz urmati de The Oxygen Project vor concerta joi, 7 aprilie, la The Ark Lounge, in cadrul unei noi platforme muzicale, ,,Thursday Live Sessions", incepand cu ora 20:00.