The MOOoD si Rapala in Sesiunea de Noapte

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
120

Voteaza & Distribuie

Descriere

Concert live The MOOoD, urmat de afterparty RAPALA in Sesiunea de Noapte la Bastionul Dogarilor, pe 15 octombrie.
The MOOoD si Rapala in Sesiunea de Noapte


The MOOoD si Rapala in Sesiunea de Noapte, la Bastionul Dogarilor
The MOOoD s-au detașat inca de la inceput pe scena muzicii alternative romanești prin showurile lor pline de energie și printr-un sound rock bine lucrat, catalogat adesea ca brit –indie, datorita timbrului vocal special al solistului.

Succesul le-a fost confirmat și de invitațiile de a concerta pe scenele unor mari festivaluri: B'ESTFEST (2008 si 2009), in deschiderea concertului Lenny Kravitz, (2008- Romania) , Exit Festival (Serbia – 2009), Eurosnic Festival (Olanda – 2009) , cel mai mare show-case festival din Europa.

Pe 14 aprilie 2011 , The MOOoD lansau primul lor album, intitulat simplu "OOo" , inregistrat și mixat de Alexandru Ispas, considerat și "cel mai așteptat album rock romanesc" .De curand, The MOOoD au plecat energizați de la Tuborg Green Fest Peninsula (Targu Mureș, 2011) și au intrat in sala de repetiții pentru a pregati cum se cuvine concertul de la Control.

Acum revin cu și mai multa energie in Tirgu Mureș. Cu siguranța cunoașteți deja refrenurile celor mai vechi piese marca The MOOoD : Two Times, Back in the Shop, Stay Right, Lies....dar va promitem ca veți avea parte și de momente surprinzatoare : cateva piese care anunța deja un nou sound al viitorului album și evident, o evolutie live demențiala.Trebuie insa sa va amintim ca in august a aparut și clipul single-ului "Stay Right" (directed by Hypno), care s-a dovedit un mare succes.The MOOoD inseamna acum Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (baterie, backing vocals), Mircea Voloh (chitara, backing vocals) și Mihai Marin (bas, backing vocals)
.In plus avem o surpriza, il avem ca invitat special pe DJ RAPALA din Timișoara parte a grupului LBC kru.

Rapala, s-a nascut in Tirgu Mureș, dar acum traiește in Timișoara. Mixeaza și colecționeaza discuri de aproape 9 ani, fiind unul din membri cei mai activi muzical ai noii generații de artiști de dupa 2000. Este prezent constant la cele mai relevante evenimente naționale.

Cu o gama variata de muzica de la funk, jazz la ritmuri energizante de drum and bass, RAPALA ne va ține cu muzica acolo unde trebuie ca sa fim siguri ca o sa fie o noapte de Sambata așa cum avem nevoie.

Prețul unui bilet pentru concertul live este 15 Ron (cam cat un pachet de țigari ) iar pentru cei care aleg sa vina doar pentru afterparty, biletul este de 5 Ron.Sesiunea de Noapte este un proiect cu suflet, este o propunere proaspata pentru toți iubitorii de muzica din Targu Mureș, continua o serie de concerte live incepute in februarie, utilizand ca spațiu de desfașurare pana acum, Bastionul Dogarilor din Cetate, dar cautam și alte variante.

Sesiunea de Noapte va reuni de-a lungul intregului an artiști, reprezentanți ai diferitelor genuri muzicale, trupe care vor concerta live in Targu Mureș pana acum sau nu au mai concertat aici de foarte mult timp.