Teatrul de Papusi Kaboca din Veszprem la Timisoara

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
262

Voteaza & Distribuie

Descriere

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely" din Timisoara va gazdui doua spectacole ale Teatrului de Papusi „Kabóca" din Veszprém. Joi, 10 februarie de la ora 13:30 in Sala Mare, spectatorii vor putea viziona productia Apare cate-o umbra, montat de Kuthy Ágnes si Trupa Teatrului de Papusi „Kabóca". Vineri, 11 februarie de la ora 11 publicul este invitat la spectacolul de papusi Fata inchisa in palarie in regia lui Bartal Kiss Rita.


Spectacolul Apare cate-o umbra prezinta baladele renumitului poet si prozator Arany János intr-o conceptie care alterneaza marionetele si actorii, totul fiind pigmentat cu efecte de lumina.


Spectacolul Apare cate-o umbra


Apare cate-o umbra


Fata inchisa in palarie este un scenariu scris de Kocsis Rozi pe baza povestilor lui Lázár Ervin, unul dintre cei mai indragiti scriitori maghiari, fiind cunoscut mai ales pentru basmele sale. Spectacolul este recomandat in special copiilor.


Fata inchisa in palarie


Fata inchisa in palarie


spectacolul Fata inchisa in palarie


Spectacolele se joaca in limba maghiara.


Biletele se pot procura de la Casa de bilete a teatrului. Pretul maximal al unui bilet este de 16 lei si 8 lei cu reducere pentru spectacolul Apare cate-o umbra si de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere pentru spectacolul Fata inchisa in palarie.


Va atragem atentia ca rezervarile isi pierd validitatea cu 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. De aceea, va rugam sa le procurati din timp!


Orarul Casei de bilete: zilnic intre orele 10-13, iar in zilele de miercuri si vineri si intre orele 17-19 si cu o ora inaintea spectacolului.


Adresa: str. Alba Iulia nr. 2, telefon: 0356-450.606, e-mail: ticket@tm-t.ro.