Teatru: Egoistul de Jean Anouilh

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
180

Voteaza & Distribuie

Descriere

La cererea publicului, bilete in vanzare!


« Egoistul » se va juca si pe 13 septembrie!


Se pare ca «Egoistul » , reprezentatie anuntata 6 si 7 septembrie in capitala, a deschis apetitul de spectacole al bucurestenilor care si-au achizitionat din timp bilete pentru, fapt ce a dus rapid la epuizarea acestora.


Prin urmare, la cererea mare a publicului, maestrul Radu Beligan revine in faimoasa productie si pe data de 13 septembrie pe scena Palatului National al Copiilor, veste ce suntem siguri ca ii va face fericiti pe iubitorii artei adevarate construita prin interpretari unice ale maestrului Radu Beligan si a unei echipe de actori desavarsita.


Astfel, pe langa Radu Beligan – maestrul scenei teatrale romanesti, prezent si in postura de actor, distributia « adaposteste » artisti de calibru, precum : Damian Crasmaru, Silviu Biris, Medeea Marinescu, Simona Bondoc, Ileana Olteanu, Sanda Toma, Tomi Cristin, Cesonia Postelnicu, Mihai Niculescu si Lamia Beligan.


Noua punere in scena in regia maestrului Radu Beligan, reprezinta cu siguranta o sursa de relaxare si buna dispozitie pentru toti cei care vor opta pentru o seara in care umorul exploziv este garantat.Pretul biletelor este de 70 lei si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center etj. 2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, la Palatul National al Copiilor si online pe www.vreaubilet.ro.


Egoistul_13_septembrie


"Egoistul" , a fost ultima piesa a dramaturgului francez Jean Anouilh , scrisa in anul 1981, si "vorbeste" despre viata si moarte, iubire si casnicie, parinti si copii, sanatate si boala, prietenie si...bineinteles egoism.O piesa autobiografica, o viziune lucida, putin cinica, despre viata si moarte, despre iubire si casnicie, despre parinti si copii, despre sanatate si boala, despre prietenie, egoism si generozitate. si despre teatru si dramele lui contemporane. Un umor exploziv, o replica stralucitoare si o eleganta verbala rar intalnita.Pe masura ce asista la dezmatul fiicelor, la esecul fiului, la presiunile prietenului, la reprosurile amantei, la resentimentele fostei sotii si, nu in ultimul rand, la dezastrele instalatiilor menajere, un cunoscut autor dramatic isi scrie piesa.


Egoistul, un spectacol in care Jean Anouilh se pare ca si-a ascuns biografia sub chipul maestrului Radu Beligan. – sursa: TNB


Radu Beligan-Egoistul