Targul National de Economie Sociala

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
117

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale organizeaza Targul National de Economie Sociala editia a II-a, in perioada 12 - 14 octombrie 2011, in Piata George Enescu din Bucuresti.

Evenimentul consta in expozitie cu standuri pentru 50 de intreprinderi romanesti de economie sociala, cooperative, institutii de micro-finantare, furnizori de servicii sociale si altele, organizatii active in productia si distributia de bunuri, cu si fara componente de incluziune sociala, in scopul promovarii acestora.

Accesul publicului la targ va fi gratuit. Se vor acoperi costurile de transport, cazare, mic dejun si cina pentru expozanti pe toata durata targului din bugetul proiectului. Se vor asigura mesele de pranz pentru expozanti sub forma de catering la locatia targului, costurile fiind acoperite integral din bugetul proiectului.

Daca doriti ca organizatia dumneavoastra sa beneficieze de unul dintre cele 50 de standuri puse la dispozitie gratuit pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, va rugam sa ne transmiteti formularul de inscriere completat pana cel tarziu joi, 29 septembrie 2011, la adresa de email targ@economiesociala.info.

Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului „Economia sociala – Model inovator pentru promovarea incluziunii active a persoanelor defavorizate", cofinantat prin Fondul Social European (Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane) si implementat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, in parteneriat cu European Network for Social Integration Enterprises, Bernard Brunhes International, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, Integra Romania - Oradea, Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului - Sector 1 Bucuresti, Directia de Asistenta Sociala Comunitara Timisoara si Primaria Piatra Neamt, in perioada noiembrie 2008 – octombrie 2011.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeste in oameni!