Targul Liceelor Timisene

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
112

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vineri, 18 mai 2012, in food court-ul IULIUS MALL, se va desfasura cea de-a XI-a editie a Targului Liceelor Timisene – Targ al ofertelor educationale. Evenimentul, organizat de Inspectoratul Scolar Judetean Timis impreuna cu Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Timis si Centrul Judetean de Asistenta Pshipodegogica Timis, va avea loc intre orele 10.30 – 22.00 si se adreseaza, in special, elevilor de clasa a VII-a si a VIII-a, precum si parintilor acestora, oferindu-li-se astfel posibilitatea sa cunoasca specificul fiecarui colegiu/liceu/grup scolar.


De asemenea, va oferi liceelor si grupurilor scolare din judetul Timis posibilitatea sa isi prezinte oferta educationala intr-un cadru organizat.


Targul Liceelor Timisene – Targ al ofertelor educationale


Fiecare institutie scolara participanta va avea un stand expozitional reprezentativ, unde se vor prezenta: informatii cu privire la oferta educationala proprie (numarul de clase, profilul, calificarea obtinuta dupa absolvire etc.), resursele umane si materiale si produsele specifice activitatilor derulate cu elevii. Totodata, vor avea loc momente artistice pregatite de elevi ai unor unitati de invatamant din judet.


Targul se doreste a fi un loc, intr-o ambianta placuta, unde elevii din clasele a VII-a si a VIII-a sa-si poata forma o imagine mai clara asupra tuturor ofertelor educationale din judet, putand cere informatii direct de la sursa, adica de la elevii si profesorii liceelor existente. Astfel au o sansa mai mare de a decide corect, prin punerea in acord a nevoilor si particularitatilor fiecaruia cu oferta educationala a liceelor.


Deschiderea oficiala va avea loc in data pe 18 mai 2012, la ora 10.30, in food court-ul din Iulius Mall Timisoara.