Targul Imobiliar PROJECT EXPO, editia a VI-a!

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
250

Voteaza & Distribuie

Descriere


Exclusiv pentru tine: Targul Imobiliar PROJECT EXPO, editia a VI-a!


Ultima editie din acest an a Targului Imobiliar PROJECT EXPO " Exclusiv" isi va deschide portile in perioada 27 – 29 noiembrie. Acest ultim eveniment din 2009, va avea un caracter exclusivist, prezentand publicului cei mai importante proiecte imobiliare dezvoltate in ultimii ani.

2009 este anul in care Targul Imobiliar PROJECT EXPO a aparut, dar si anul in care va bifa primele sase editii. In actualul context economic, s-a reusit conceperea unui eveniment de succes ce a crescut de la o editie la alta prin rezultatele sale uimitoare. Evolutia puternica va putea fi remarcata si in ultima declansare de forte din acest an, Targul Imobiliar PROJECT EXPO "Exclusiv", gazduit de Palatul Copiilor din Bucuresti, cand se va lua pulsul si se vor trasa noile directii ale pietei imobiliare.


Targul Imobiliar PROJECT EXPO " Exclusiv" se va desfasura intr-o formula restransa, cu un singur pavilion expozitional, concentrandu-se astfel spatiul de expunere. Obiectivul urmarit este acela de a reuni elita dezvoltatorilor imobiliari sub cupola unui eveniment exclusivist ce pune accentul in special pe consistenta ofertelor propuse. Intregul segment de public interesat de achizitionarea unei locuinte se va putea regasi in calitatea si accesibilitatea propunerilor imobiliare prezente in cadrul acestui eveniment de referinta.


Editiile anterioare au dovedit ca se remarca o crestere a persoanelor ce sunt interesate de achizitionarea locuintelor cu banii cash, piata imobiliara devenind mai stabila. Se genereaza un sentiment de confort si incredere prin aceasta relansare a pietei ce va determina persoanele interesate sa scoata economiile si sa cumpere prin intermediul acestui sistem de plata. Locul cel mai potrivit pentru a fructifica aceasta optiune este insusi Targului Imobiliar PROJECT EXPO "Exclusiv", ce va gazdui spuma dezvoltatorilor imobiliari si abundenta de oferte prezentate de acestia.Pentru detalii vizitati www.projectexpo.ro!Project Expo


Oferta de 398 Euro/mp doar la Targul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv!
Targul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv, ce se desfasoara in acest weekend la Palatul Copiilor, aduce in prim plan cele mai bune oferte existente pe piata imobiliara la momentul actual. Din multitudinea de oferte ce vor fi prezentate in cadrul acestui eveniment imobiliar de catre cei mai competitivi dezvoltatori putem sa remarcam prezenta celui mai scazut pret existent pe piata la momentul actual – 398 Euro pe metru patrat construit.


In cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO "Exclusiv" dezvoltatorul imobiliar CENTAURI GRUP CONSTRUCT va prezenta o oferta greu de refuzat ce consta in punerea in vanzare a unui numar de sase vile finalizate si formate din sufragerie, dining, trei dormitoare, patru bai, terasa, alei, gradina amenajata, loc parcare, cu o suprafata de 165 mp construiti si cu un teren de 240mp, dotate cu toate utilitatile cu numai 398 Euro pe metru patrat construit. Si pozitionarea acestora este una favorabila, fiind situate in Buftea, iar preturile finale variaza intre 85.000 Euro si 99.000 Euro.


Centauri Grup se ocupa cu constructia caselor ecologice, ce sunt optimizate pentru a reduce riscul la diferite tipuri de dezastre (cutremure, incendii, inundatii etc.). Datorita structurii usoare si a greutatii reduse a materialelor utilizate, riscurile in cazul unui cutremur sunt mult mai mici.


Aceasta este doar una dintre ofertele de senzatie pe care vizitatorii le pot gasi la Targul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv, ce va avea loc in acest weekend la Palatul Copiilor din Bucuresti. Pentru mai multe detalii, va asteptam sa ne vizitati vineri si sambata intre orele 10-18 sau duminica intre 10-17. Intregul segment de public interesat de achizitionarea unei locuinte se va putea regasi in calitatea si accesibilitatea propunerilor imobiliare prezentate in exclusivitate pentru vizitatori in cadrul acestui eveniment de referinta.


Vom reveni cu mai multe surprize, dar daca sunteti nerabdatori sa aflati mai multe informatii, puteti accesa oricand www.projectexpo.ro!
Ultima sansa sa-ti iei "Prima Casa" in anul 2009!


Vineri, 27 noiembrie, se va deschide la Palatul Copiilor din Bucuresti Targul Imobiliar PROJECT EXPO "Exclusiv", ce readuce in prim plan beneficiile programului guvernamental "Prima Casa" si isi propune sa ofere vizitatorilor cele mai bune solutii pentru achizitionarea unei locuinte.Editia "Exclusiv" a Targului imobiliar PROJECT EXPO readuce in atentia publicului oferte imobiliare ce se incadreaza in programul guvernamental "Prima Casa". Astfel, Premium Imobiliare, una dintre companiile prezente la eveniment, intampina vizitatorii cu propuneri ce pot fi achizitionate prin intermediul acestui sistem de creditare. Pretul unei garsoniere variaza intre 34.000 euro Euro si 48.000 Euro, iar pretul unui apartament de 2 camere variaza intre 45.000 Euro si 67.000 euro Euro.


Asa cum v-a obisnuit, Targul Imobiliar PROJECT EXPO vine incarcat cu oferte ce pot satisface intregul segment de persoane interesat de achizitionarea unei locuinte. Astfel, in perioada 27 – 29 noiembrie la Palatul Copiilor din Bucuresti vor fi prezentate si propuneri imobiliare ce pot fi achizitionate prin modalitatile clasice de plata. In functie de suprafata si de pozitionare, un apartament de trei camere costa intre 63.000 Euro si 99.500 Euro, iar vizitatorii in cautarea unei locuinte ce se incadreaza in segmentul de lux pot achizitiona penthouse-uri cu pretul de 78.000 Euro.


Oferta speciala ce se gaseste in exclusivitate la Targul Imobiliar PROJECT EXPO consta in faptul ca Premium Imobiliare va oferi un loc de parcare gratuit in cadrul Ansamblului Fortuna Residence la orice tip de locuinta achizitionat, apartamentele puse in vanzare fiind la cheie.


Pentru a lua contact cu ultimele oferte gandite de catre dezvoltatori, Targul Imobiliar PROJECT EXPO "Exclusiv" va asteapta la Palatul Copiilor din Bucuresti in perioada 27 – 29 noiembrie 2009, in intervalul orar 10.00 - 18.00 vineri si sambata si intre orele 10.00 – 17.00 duminica! Veti fi intampinati de propuneri imobiliare variate si accesibile, ce se adreseaza intregului segment de vizitatori in cautarea unei locuinte.


Pentru alte detalii vizitati www.projectexpo.ro!