Targul Cadourilor de Craciun 2009

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
431

Voteaza & Distribuie

Descriere

Targul Cadourilor de Craciun 2009 debuteaza in ziua Sf. Andrei

- la Galeria Dalles -Targul Cadourilor de Craciun 2009 revine in spatiul Galeriei Dalles!

Binecunoscutul eveniment, organizat in spatiul care l-a consacrat – Galeria Dalles, va debuta pe 30 noiembrie, de Sf.Andrei si isi va inchide portile in ajunul Craciunului.


Evenimentul, gatit in straie de sarbatoare, propune publicului in acest an o selectie de alese cadouri de Craciun: dulciuri, decoratiuni, jucarii, bijuterii dar si creatii handmade ale tinerilor artisti.


Maratonul shoppingului isi va gasi rasplata in spatiul cafenelei Dalles, la mezanin si te va rasfata cu multe „bunatati" si momente de relaxare in locul dedicat special lecturii.

Cafeneaua include „Bufetul de carte" - unde vei putea achizitiona de data aceasta, carti speciale pentru cei mici (carti de Craciun, povesti clasice, basme, carti cu zane si printese), carti si ilustrate cu specific de Sarbatori - dar si „Frigiderele biblioteca" din care poti rasfoi peste 1000 de titluri de carte.In spiritul crestin al Craciunului, vom continua campania „Fii bun si-n noaptea de ajun", campanie sprijinita de Fundatia RTC, care invita la un gest de binefacere concretizat in donatii de jocuri si jucarii ce vor fi daruite in acest an centrului de asistenta maternala al Asociatiei Touched Romania. Centrul are in plasament un numar de 40 mame si 60 copii (cu varste curpinse intre 0 si 12 ani) si urmareste prevenirea abandonului maternal si integrarea sociala a cuplurilor mama – copil.


Eveniment: Targul Cadourilor de Craciun

Perioada de desfasurare: 30 noiembrie – 24 decembrie 2009

Program de vizitare: 10.00 – 20.00

Locatie: Galeria Dalles, B-dul Nicolae Balcescu 18

Intrarea liberaTargul de Craciun