Targ-expozitie de produse romanesti

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 8 ani si 3 luni
Vizualizari
447

Voteaza & Distribuie

Descriere

Targ-expozitie de produse romanesti


7 - 11 August 2013


COSTINESTI statiune-litoral Marea Neagra


Targ national cu vanzare de bunuri de larg consum


Deviza expozitiei: "Vreau sa fiu roman! "la Costinesti


Ozzy Grup, Primaria Costinesti si Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral va invita la cea de-a IV-a editie a "Targului de produse romanesti" din statiunea Costinesti, in perioada 7-11 august 2013. Targul general cu vanzare de bunuri de larg consum ofera turistilor de pe litoral, pe parcursul a cinci zile, oportunitatea de a face cumparaturile direct de la producatori. Evenimentul se doreste o intoarcere la traditie, promovarea si sprijinirea producatorilor si produselor romanesti pe litoral si nu numai. Renuntarea la "chici", incurajarea tinerei generatii ca nu e rusinos sa fi roman, sa te imbraci si sa te porti romaneste.


La „Targul de produse romanesti" din statiunea Costinesti turistii sunt asteptati cu o gama larga de produse de calitate. Producatori din toate colturile tarii, isi expun produsele pentru vanzare si degustare timp de cinci zile. Nu vor lipsi nici cadourile gastronomice de pe mesele producatorilor: turta dulce, prajiturile, placintele si alte bunatati. De asemenea turistii veniti la mare in aceasta perioada gasesc la targ si obiecte mestesugaresti fabricate cu mult suflet si migala de mesteri populari, icoane ortodoxe sculptate manual, produse cosmetice si de intretinere a sanatatii, bijuterii handmade, obiecte de decor si accesorii...sunt doar cateva dintre surprizele cu care sunt asteptati la „Targul de produse romanesti" turistii veniti in statiunea Costinesti.


Bijuteriile sunt lucrate cu mult bun gust, fiind confectionate din pietre naturale, pietre semipretioase, de diverse culori (albastru, alb, rosu, verde, roz, mov, grena), avand atasate perlute, elemente swarovski sau din argint.


La targ, creatorii de bijuterii handmade aduc cu ei piese prefabricate, asa ca pot fabrica o bijuterie unicat in cateva clipe.


Pe langa trendurile verii, producatorii prezinta si propunerile pentru suveniruri unicat: obiecte speciale, realizate in maniera handmade, care reflecta personalitatea fiecaruia - enigmatica, vesela, eleganta, copilaroasa, colorata, mereu doritoare de lucruri noi.


Pe parcursul expozitiei se vor oferi cadouri surpriza din partea firmei Ozzy Grup, Primariei Costinesti si Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral.


TARGUL DE PRODUSE ROMANESTI isi asteapta vizitatorii cu produse de calitate la preturi de producator, expuse in diverse variante, menite sa aduca pe litoral spiritul de traditie.


Turistii aflati pe litoral sunt asteptati sa viziteze standurile expozitionale de pe Aleea din zona Radio Vacanta, in apropiere de Obelisc. Targul va fi deschis zilnic in perioada 7– 11 august, cu un program de vizitare intre orele 09:00 - 24:00 si acces gratuit.


Deviza expozitiei: "Vreau sa fiu roman! "la Costinesti