Tango Pasion - spectacol extraordinar de tango argentinian

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
174

Voteaza & Distribuie

Descriere

Virtuozitate, rafinament, erotism, pasiune si senzualitate. Asta defineste tangoul, iar pentru pasionatii genului, iata o veste buna. In toamna aceasta, la Sala Palatului avem ocazia sa ne reintalnim cu renumita companie de dans Tango Pasion din Argentina.
Dupa succesul rasunator repurtat in anul 2002 in cadrul "Intalnirilor JTI", Fundatia ART PRODUCTION anunta un nou spectacol extraordinar de tango argentinian al renumitei companii TANGO PASION.

Evenimentul va avea loc la Sala Mare a Palatului, marti, 16 noiembrie 2010, orele 19:00.


tango pasion


Va invitam la o seara plina de senzualitate, o lume in care barbatii sunt ultra masculini si femeile sunt ultra feminine si totul numai cu ajutorul ritmurilor de tango, irezistibile si insinuante, sustinute de Sexteto Major sub directia unui virtuoz al bandoneonului Luis Stazo.


Un spectacol de exceptie, o demonstratie de virtuozitate, forta si rafinament a celor mai prestigiosi dansatori argentinieni de tango.
O montare fastuoasa, o coregrafie uluitoare, o capodopera a genului care a impresionat spectatori de pe trei continente ale lumii.
Un spectacol menit sa trezeasca cele mai intese emotii.


Biletele, cu preturi cuprinse intre 50 si 350 de lei, vor fi puse in vanzare, incepand cu data de 25 martie, la Sala Palatului, magazinele Germanos, Vodafone, Librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.Tango Pasion - spectacol de tango argentinian la Sala Palatului