Tabara Restart la viata - Delta Dunarii

Detalii

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
573

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tabara Restart la viata - Delta Dunarii, 30 iunie-5 iulie 2014 (a 4-a editie, intr-o forma cizelata)

- Ai impresia ca nu stii care e locul tau?
- Relații dificile? Ai atras in viața ta persoane nepotrivite?
- Nu iți ajung banii? Simți ca meriți mai mult?
- Timpul ti se pare din ce in ce mai scurt si nu mai faci fata cerintelor?

Raspunsurile la aceste intrebari il aflam in momentul in care ne descoperim propriul Scenariu de Viața.

Am pregatit o serie de exercitii, tehnici de dezvoltare personala (NLP, Analiza tranzactionala, hipnoza etc.) pentru descoperire, constientizare si stergerea scenariuluisi te invitam in minivacanta speciala, unde poti sa rezolvi lucruri, sa te simti bine, sa te umpli de energie:

Tabara de Dezvoltare personala Restart la viata!, Delta Dunarii - 30 iun.-5 iul. 2014 (a 4-a editie, intr-o forma cizelata)

Scenariul de viata este planul de viata inconstient, „facut in copilarie, intarit de parinti, justificat de evenimente ulterioare si culminand intr-o alternativa aleasa"- What Do You Say After You Say Hello

Scenariul de Viața este ca o rola de film, filmul vieții noastre și ecranul pe care se proiecteaza este chiar viața noastra. Acest scenariu se formeaza pana la 7 ani prin tot ceea ce se intampla, tot ceea ce ni se transmite, tot ce suntem invațati și prin experiențele noastre personale. Astfel ne construim o poveste, un scenariu:SCENARIUL DE VIAȚA și tot restul vieții noastre vom pune in scena aceasta poveste. Inconștient vom juca diferite roluri care ne vor duce spre succes sau eșec.

Scenariul este cel mai puternic instrument pe baza caruia functionam si ne permitem sau nu sa avem viata pe care o dorim. E trist ca oricat ne-am zbate, adulti fiind, sa nu putem ajunge acolo unde dorim, pentru ca gestul cuiva, sau mesajul parintilor ne-a facut sa credem ca NU PUTEM!itat de locuri, functioneaza principiul PRIMUL VENIT, PRIMUL SERVIT.