Sunday Stand-up Comedy & Staff Party

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
229

Voteaza & Distribuie

Descriere

SUNDAY STAND-UP COMEDY & STAFF PARTY

Bellagio organizeaza un nou fel de petreceri - STAFF PARTY cu invitati speciali - trupe de stand-up comedy.

Duminica aceasta, 12 aprilie, invitatii nostri vor fi TRUPA DEKO, cea mai cunoscuta si talentata trupa de stand-up comedy din Bucuresti.

Fenomenul stand-up comedy este inca destul de putin cunoscut si apreciat in Romania, dar totusi incepe sa-si faca loc pe piata spectacolelor, putin cate putin iesind din umbra scenelor improvizate din micile cafenele din centrul vechi al targului.

Trupa Deko a luat nastere in iarna lui 2003 cunoscund de-a lungul timpului mai multi comici, mai mult sau mai putin comici...insa in final au ramas cei trei, costel, vio si teo care aveau sa seteze noi standarde de siguranta in comedia autohtona cat si in cea de pe la noi a fost insa destinul care i-a unit in aceasta formula...

La staff party sunt invitati toti cei dornici de petrecere, dar mai cu seama personalul de deservire de la cluburi, cafenele, restaurante, cazinouri etc, persoane care stiu sa faca atmosfera si sa se distreze apreciind fiecare clipa libera. Pentru ca sa iasa petrecerea si mai bine - numai duminica avem preturi speciale - BAUTURA LA PRETURI DE ACHIZITIE!!!

Duminica, 12 aprilie, incepand cu ora 21:30, te asteptam in Bellagio pentru o petrecere cu totul speciala!