StudentFest 2009 - preeveniment

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
200

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cum a invins OSUT criza mondiala


Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest Timisoara nu se lasa ingenuncheata de criza economica. Desi proiectele organizatiei pentru 2009 sunt sub-finantate, OSUT a gasit solutia pentru a pastra si chiar creste amploarea evenimentelor deja consacrate in anii care au trecut. Incepand de miercuri – 15 aprilie -, intre orele 11 si 13, cei peste 60 de membrii activi ai organizatiei se intalnesc pentru a confectiona articole hand-made in spatiul Centrului de Informare Studentesc din incinta caminului 15 al Universitatii de Vest.

Felicitari de Paste pentru parteneri si institutiile de presa, urme din lut pentru Studentfest si chiar cercei de cele mai diverse forme si culori – sunt arme ce fac parte din arsenalul de lupta anti-criza al OSUT. Asa au ales studentii voluntari sa faca fata crizei economice in ajun de StudentFest. Incepand de miercuri, se vor intalni in caminul 15 pentru a confectiona bijuterii sau mici atentii pentru participantii la cel mai important festival studentesc de arta din Romania.


StudentFest se desfasoara in acest an intre 15 si 17 mai, la Timisoara. Editia cu numarul 18 a festivalului va fi precedata de trei pre-evenimente pe 24 aprilie. "Jocul de-a adevarul" - piesa pusa in scena de teatrul Metropolis din Bucuresti.Pe 25 aprilie un eveniment drum & bass de prima clasa in Setup Venue si o gala avand ca invitati coordonatori ai festivalului din 1992 si pana astazi – sunt toate evenimente pe care OSUT le are trecute in calendarul pe luna aprilie.