Start inscrieri la Miss Universe Romania 2013!

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
333

Voteaza & Distribuie

Descriere


Start inscrieri la Miss Universe® Romania 2013!



Organizația Miss Universe® Romania și TVR2 cauta ambasadoarea frumuseții!


Pentru a 16-a oara, Romania are sansa de a fi reprezentata in cadrul prestigiosului concurs international de frumusete Miss Universe®, ce se va desfasura in acest an intr-unul dintre cele mai mari orașe ale lumii - Moscova. Selecția nationala, Miss Universe® Romania 2013, iși va desemna caștigatoarea pe data de 14 septembrie, in cadrul unui show televizat de catre TVR 2.


Pana pe 21 august, ora 23.59, toate tinerele cu varste cuprinse intre 18-26 de ani, cu dimensiuni apropiate de cele ideale și o minte sclipitoare, se pot inscrie in concurs pe site-ul oficial www.MissUniverseRomania.com.


Cunoscut fiind pentru regulamentul sau strict, concursul se adreseaza și in acest an, concurentelor care dau dovada unei bune moralitați, care au cultura generala solida, au condiție fizica excepționala, un stil personal bine definit, sunt carismatice si au tarie de caracter. Aspirantele la titlul suprem al frumuseții trebuie sa fie intruchiparea femeii timpului nostru, capabile sa-și asume succesul caștigat, cu modestie și grație și trebuie sa demonstreze ca pot face fața presiunii succesului de a fi deținatoarea unui titlu internațional, cum este Miss Universe®.


"Frumusețea nu este doar o trasatura fizica! Frumusețea inseamna modestie, generozitate, inteligența. Frumusețea sta in felul in care te comporți in societate, in modul in care ii asculți pe cei din jur, in maniera pe care o alegi pentru a te face cunoscut și auzit!" declara Olivia Culpo, Miss Universe® 2012.


In urma inscrierilor de pe site-ul oficial al concursului, vor fi alese 200 de concurente, care vor trebui sa se prezinte la preselecțiile desfașurate in București, pe 23, 24 și 25 august, intre orele 11.00 – 19.00, la Premier Palace Hotel & SPA.


Cele 30 de concurente care vor fi admise in cantonamentul frumuseții, vor petrece 3 saptamani, in ambientul luxos oferit de Premier Palace Hotel & SPA, vor participa la ședințe foto, seminarii, cursuri de pregatire pentru marea competiție și vor avea șansa de a fi protagonistele unei serii de 10 episoade, produse de TVR 2, care vor fi difuzate zilnic, incepand cu 4 septembrie.


"Anul acesta am reușit alaturi de partenerii noștri sa organizam pentru concurente, un cantonament aproape identic cu cel internațional. Durata acestuia este aceeași, iar experiențele pe care cele 30 de finaliste le vor trai, vor fi unice. " – a spus Maria Golban, Marketing Manager al Organizatiei Miss Universe® Romania.


Miss Universe® 2013 se va desfașura pe data de 9 noiembrie, in Moscova, Federația Rusa, iar evenimentul va fi transmis pentru prima data in direct, in Romania, de TVR 2.


Co-producatori: Miss Universe® Romania Organization & TVR2


Susținut de: Premier Palace Hotel & SPA


Sponsori: Revalid, Silhouette, Galeria Designerilor Romani, Gett's Salons


Parteneri: Max Factor, Lamonza, Optiblu, Simplus


Parteneri media: Radio ZU, Cocor Media Channel, Blitz TV, Getica OOH, Gett's Highlights, Etiquette Magazine, divahair.ro, Qiwi, Elegantine


Despre Organizatia Miss Universe® Romania


Organizatia Miss Universe® Romania a fost infiintata in anul 2009 si isi desfasoara activitatea sub licenta Miss Universe.


Are ca scop promovarea valorilor, traditiilor si turismului romanesc.


Proiectele pe care le deruleaza se adreseaza mai multor categorii sociale, iar dintre acestea amintim: selectia nationala Miss Universe Romania, Teen Fantasy Camp, campanii umanitare, evenimente caritabile si mondene.