Sprite Hard Style Rolling Session! - ora 15

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 11 luni
Vizualizari
468

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sprite Hard Style session!
Hey Sefu, se invarte roarta? E bine. Inseamna ca te indrepti spre Rolling Session, ultimul concurs din seria Sprite Hard Style. Practic e ultima sansa de a te afirma in urma unei accidentari spectaculoase.Ca de obicei avem de-a face cu un contest ce va avea loc in Sketepark Herastrau, sambata 13 Septembrie la ora 15. Fiind data de 13 s-ar putea sa aisi mai mult ghinion decat de obicei si atunci sa te tii spectacol de oase rupte, cazaturi sau julituri.

In ce priveste lista de temerari participanti, pe ea se regasesc atat nume de bravi rolleri mioritici cat si de pe alte meleaguri.


Cei care si-au anuntat cu siguranta prezenta sunt urmatorii:


-team Razors
Chaz Sands, Frazer Watson, Stefan Hornacher, Mathias Silhan, Julien Cudout-team Hedonskate
Nick Lomax, AdamZurawiecki, Piotr Combrzynski, Nils Jansons, Bartlomiej Zgrzeblak, Jakub Olejarz, Jakub Olejarz. Mateusz Kowalski, Przemyslaw Madej, Radoslaw Kojtych


-team Grindhouse
Daniel Prell, Matthias Ogger, Mathias Silhan, Bruno Löwe, Ricardo Lino, Avichai Wechsler
Chiar daca nu e oficial, avem incredere in capacitatile lor de accidentare si stim ca ne vor delecta cu scheme fine esuate in mod lamentabil spre deliciul vostru al tuturor celor care veti rade sarcastic din coltul gurii.La final asa cum probabil va asteptati deja, Sprite ii va premia pe cei mai tari si mai curajosi mai apoi o ultima sesiune de lins rani si petrecut va avea loc in deja arhicunoscuta mama a ranitilor terasa Baraka.
Sub indemnul devenit avertisment „Sprite te sprijina dar nu te salveaza" va uram mult succes!