Spectrul de servicii sociale in lumina Conventiei Natiunilor Unite cu privire la drepturile persoanelor cu dizabilitati

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
451

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fundatia „Pentru Voi" va organiza in 13 si 14 noiembrie la Hotel Ambassador din Timisoara seminarul cu tema "Spectrul de servicii sociale in lumina Conventiei Natiunilor Unite cu privire la drepturile persoanelor cu dizabilitati. Evenimentul este organizat cu sprijinul retelei EASPD (European Association of Service Providers for Persons with Disabilities) si al Handicap International, in cadrul programului regional de formare a expertilor.

"Conventia Natiunilor Unite cu privire la drepturile persoanelor cu dizabilitati" reprezinta o schimbare de paradigma in domeniul dizabilitatii. Seminarul isi propune sa dezbata impactul acestei schimbari asupra serviciilor sociale destinate persoanelor cu dizabilitati. In cadrul seminarului se vor aborda in detaliu urmatoarele articole: Art. 19 Viata in comunitate, Art. 24 Educatie, Art. 26 Abilitare si reabilitare, Art. 27 Angajarea in munca, prezentandu-se cateva modele de buna cu trimitere la aceste articole.

Totodata, va avea loc o intalnire de lucru a retelei furnizorilor de servicii sociale pentru persoanele cu dizabilitati din Romania, DisabNet.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la tel +40 256 228 062, fax +04 356 421 215 sau e-mail alina.sima@pentruvoi.ro. Persoana de contact este Alina Sima.