Spectacolul Te iubesc! Te iubesc!, in regia lui Chris Simion

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
229

Voteaza & Distribuie

Descriere

"Te iubesc! Te iubesc!" la The Ark!


Serile de teatru continua la The Ark cu o noua experienta culturala – "Te iubesc! Te iubesc!" – o piesa in regia lui Chris Simion care va fi pusa in scena joi, 3 februarie, in The Ark Underground.


"Te iubesc! Te iubesc!", sau mai bine zis reteta comica despre cum sa fii fericit in cuplu si cum sa eviti blazarea in doi, este o adaptare dupa "Zapezile de altadata" de Dumitru Solomon, un spectacol de teatru al companiei Teatrul Undercloud, cu George Corodeanu, Corina Moise si Manuela Harabor.


Spectacolul Te iubesc! Te iubesc! - Chris Simion


Va asteptam sa experimentati arta ca mod de viata pe data de 3 februarie in The Ark Underground, incepand cu ora 21:00. Biletele in valoare de 30 de lei se pot achizitiona in avans de la receptia The Ark, sau in seara evenimentului.Cateva dintre concluziile unei piese de teatru savuroase...


Nu exista nici o diferenta intre un barbat prost si unul intelept, atunci cand acestia se indragostesc.Calitatile care o atrag pe femeie la un barbat sunt exact acelea pe care nu le va mai suporta mai tarziu.Daca dragostea este oarba, casatoria iti deschide ochii.Secretul fericirii in cuplu: "Sa nu-ti vina ideea sa compari!"Daca iubirea este raspunsul, puteti sa repetati intrebarea?


...restul insa, la spectacol!