Spectacolul Noi @ Compania "Passe-Partout Dan Puric"

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
106

Voteaza & Distribuie

Descriere

Joi, 31 martie 2011, orele 19:00 va invitam sa vizionati spectacolul "NOI" prezentat de Compania "Passe-Partout Dan Puric" la Teatrul de pe Lipscani, sala Rapsodia.


Spectacolul "NOI" este poate cea mai indrazneata manifestare a unei generatii de tineri artisti de pana acum.


Spectacolul Noi @ Compania


Intr-un spectacol de aproape doua ore, 23 de oameni sunt in acelai timp actori, regizori, scenografi si coregrafi. O adevrata demonstratie de curaj si originalitate, o Commedia dell\' Arte a zilelor noastre, un comentariu fermector asupra contemporaneitatii.


Spectacolul este o creatie colectiva realizata sub bagheta lui Dan Puric. Limbajul teatral folosit este unic prin faptul ca aduna pe scena mai multe genuri spectaculare: dans, teatru de cuvant, teatru non-verbal (relatie), pantomima comportamentala si imitativa, dans popular, step etc. Spectacolul nu se bazeaza pe forma si nu este o simfonie de virtuozitati, desi performanta nu lipseste, ci mizeaza pe continut, pe idee, pe efectul emotional asupra spectatorului. Succesul acestei "metode" a fost probat in numeroasele reprezentatii in tara si in strainatate. Avantajul si "raritatea" acestor montari sta mai ales in faptul ca din toate elementele care compun spectacolul, factorul uman este de departe cel mai prezent, cel mai reliefat si exploatat estetic.Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.8193.


In zilele de spectacol casa de bilete este deschisa pana la orele 19:00.