Spectacolele "Praj" si "Arta partului" la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Vizualizari
276

Voteaza & Distribuie

Descriere

SPECTACOLELE PRAH SI ARTA PARTULUI LA FESTIVALUL DE TEATRU SCURT


Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely" din Timisoara a reluat deja seria deplasarilor festivaliere. Urmatoarea destinație in aceasta toamna, este Oradea.


Prah, spectacol de succes al Teatrului Maghiar, va concura in cadrul Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea. Reprezentatia va avea loc in 27 septembrie de la ora 17 la Teatrul Arcadia. Cele doua roluri ale acestei comedii amare sunt interpretate de Szász Enikő si Dukász Péter, iar regia este semnata de László Sándor.
Prah


spectacolul Prah
Tot in data de 27 septembrie, in cadrul programului off al festivalului, publicul va putea viziona one-man show-ul Arta partului (Conferinta daliniana a contelui de la Trompette), coproductie a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely" si Teatrul Aualeu. Spectacolul se bazeaza pe textul Jurnalul unui geniu de Salvador Dali, scenariul, regia, respectiv muzica sunt semnate de actorul Kocsárdi Levente. Spectacolul este interpretat in limba romana si va putea fi urmarit de publicul oradean de la ora 22:30 la Hanul cu noroc.
Arta partului


Arta partului