Spectacolele de licenta ale catedrelor de teatru din Timisoara si Bucuresti

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
288

Voteaza & Distribuie

Descriere

Catedra de Artele Spectacolului de Teatru din cadrul Facultatii de Muzica din Universitatea de Vest Timisoara are onoarea de a va invita in datele de 19 si 20 februarie 2009 la spectacolele de licenta ale catedrelor de teatru din Timisoara si Bucuresti.


Spectacolele prezentate in cadrul parteneriatului dintre cele doua catedre vor fi:


- 19.02.2009, ora 19.00 „Biloxi Blues" de Neil Simon, spectacolul de licenta al anului III – sectia Actorie din cadrul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" Bucuresti, clasa lectorului universitar doctorand Mircea Rusu;


- 20.02.2009, ora 19.00 „Cadavrul viu" de Lev Tolstoi, spectacolul de licenta al anului III – sectia Actorie din cadrul Facultatii de Muzica din Universitatea de Vest Timisoara, in regia Conf. Univ. Dr. Sütö Andraś.


Spectacolele vor avea loc in sala de spectacole a Casei de Cultura a Studentilor Timisoara.


De asemenea, invitatia cuprinde si participarea la vernisajul expozitiei de fotografie din cadrul spectacolelor de licenta ale Catedrei de Artele Spectacolului de Teatru Timisoara, ce va avea loc in data de 20.02.2009, de la ora 18.00, in holul mare al Casei de Cultura a Studentilor Timisoara.


Pentru cei interesati, va fi prezent si actorul Mircea Rusu, care va sustine un workshop de arta actorului cu studentii timisoreni, in data de 20.02.2009.