Shopping-ul e prietenul naturii!

Detalii

Categorie
Promotii
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
158

Voteaza & Distribuie

Descriere
Toamna se numara surprizele la Iulius Mall, iar cadourile si promotiile se vor tine lant. Incepand de vineri, 11 septembrie, si pana pe 22 septembrie 2009, clientii mall-ului au la dispozitie o campanie inedita.
Daca v-ati saturat de aglomeratia in trafic si preferati o alternativa ecologica si sanatoasa, cumparaturile la mall in valoare de 100 de lei va pot aduce zilnic o bicicleta. Tot ce aveti de facut este sa prezentati bonurile de cumparaturi la Centrul Info, unde veti primi pentru completare un talon de concurs. Acesta se va depune in urna, urmand sa participe la extragerile zilnice.


Parintii care inca nu au facut cumparaturile pentru cei mici cu ocazia inceperii anului scolar au ocazia sa castige o bicicleta, numai buna pentru un cadou consistent, care sa ii determine pe copii sa ia doar note mari la scoala.


Premiera pentru Iulius Mall Timisoara, noua campanie „Shopping-ul e prietenul naturii!" vine cu o alternativa sanatoasa, placuta si deloc costisitoare. Prin acest demers se urmareste incurajarea stilul de viata eco, folosirea mijloacelor de transport nepoluante. Scopul campaniei este de a duce mai departe traditia de trendsetter a Iulius Mall, de data aceasta pe considerente de protejare a mediului inconjurator.


Evenimentul se inscrie in strategia de marketing a retelei Iulius, de-a lungul timpului fiind organizate la Iasi, Cluj si Suceava o serie de proiecte a caror tema principala au fost principiile bio-eco.