Shake Kvartett

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
206

Voteaza & Distribuie

Descriere

Emilia B. BORBELY, Eniko EDER, Attila KISS si Andras Csaba MOLNOS sunt patru tineri actori la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, care pe langa actorie mai au o pasiune comuna: muzica. Au inceput sa cante in aceasta formula din vara anului 2006, iar la 1 septembrie au decis ca numele grupului sa fie SHAKE KVARTETT. Canta in general in limbile maghiara si engleza fragmente din musicaluri („Hair”, „Chicago”, „Cabaret”, ...), evergreenuri, slagare („Michelle”, „Hello, Dolly!”, ...).

Dupa cum ei insisi o definesc, muzica lor „are gust usor de musical cu gheata, sansonete fierbinti, slagare de opereta revigorante, un pic de film cu duete extatice”.

Spectacolul de sambata seara va fi unul deosebit: se va canta in limbile maghiara si engleza, insa prezentarile si comunicarea cu publicul vor avea loc in germana si romana, cu ajutorul altor colegi actori.

Iata de ce tema serii este „LIMBA”: „Shake este amestecat de preotii si preotesele Thaliei cu curaj englezo-maghiar. Agitat bine, se poate consuma si fara prescriptie medicala” (Shake Kvartett).