Sexing the cherry @ Teatrul StudioArt

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 8 ani si 3 luni
Vizualizari
289

Voteaza & Distribuie

Descriere

Teatrul StudioArt

Piata Unirii,

Str. Augustin Pacha, nr. 8Joi, 17.02.2011


Ora 19.00


"Sexing the cherry"


dupa Kelly Stuart

regia: Jenniffer Corrales

distributia: Diana Nechiti, Marius Lupoian, David Berivoescu, Cristina König, Adrian Korek


* Locuri limitate (5 0); Rezervari: 0721907468Luni, 21.02.2011


Ora 19.00


"Sexing the cherry"


dupa Kelly Stuart

regia: Jenniffer Corrales

distributia: Diana Nechiti, Marius Lupoian, David Berivoescu, Cristina König, Adrian Korek* Locuri limitate (50); Rezervari: 0721907468


Sexing the cherry @ Teatrul StudioArt


Dupa Nunta insangerata de F.G. Lorca, spectacol de succes realizat anul trecut, a venit randul unei a doua productii teatrale a StudioArt, trupa de teatru independent formata din actori profesionisti. Sexing the cherry, realizat de regizoarea Jenniffer Corrales, este o adaptare dupa o piesa din teatrul american contemporan, ce ofera publicului cateva ipostaze ale societatii americane si nu numai.


"Toti avem ceva in comun cu America. Traiesti in Romania si uneori te surprinzi gandind ca ‘ar trebui sa-i impuscam pe toti in cap’? Roman sau american, fiecare dintre noi este anarhist in felul lui si asta nu pentru ca cei de la Sex Pistols o spun, ci pentru ca in Sexing the cherry dependenta de TV, supradoza de stiri CNN, nevoia de senzational, transforma viata unui cuplu intr-un camp de lupta din Afghanistan, copilul lor intr-un viitor punker anarhist, prietena bolnava de shopping intr-o activista politica extremista si jurnalistul de razboi-superstar intr-un guru al povestilor dramatice divulgate ca intr-un platou de televiziune. Haosul frustrarilor personale si manipularea politica americana se contureaza dincolo de povestea dramatica de cuplu intr-o comedie in care societatea contemporana este radiografiata ca intr-o succesiune de episoade tv cu eroi de benzi desenate." Jenniffer Corrales, regizor.*Sexxing defines „a person who hasn't had sex in a long time, who is becoming very horny and in need of some good sexxing"