Serile PsyCult - 4 luni, 3 saptamani si 2 zile

Detalii

Categorie
Filme
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
86

Voteaza & Distribuie

Descriere

4 luni, 3 saptamani, si 2 zile (2007) de Cristian Mungiu

MARTI, 30.11.2010, la ora 20:00, in Aula Magna (UVT)

Cateva mici descrieri, ale acestui film, venite de peste hotare:

"Daca va spun ca filmul pulverizator si lipsit de compromisuri al lui Mungiu e o capodopera, va trebui sa ma credeti pe cuvant si sa va duceti sa-l vedeti." James Christopher, The Times.

"[…] Mungiu a creat o piatra de hotar, un film fenomen care e, simultan, personal si politic, emotional si intelectual, fresca locala si obiect de cult international." Kevin Maher, acelasi The Times.

"Nimic bun nu se intampla aici. Si, totusi, nici un iubitor de maretie in cinema nu-si va putea lua ochii de pe ecran atunci cand e in sala la unul dintre cele mai bune filme ale lui 2007. Mizeria e peste tot in aceasta capodopera, dar si triumful artistic." Lisa Schwarzbaum, EW.

"Aceasta pelicula economic facuta, excelent jucata si tensionat calibrata e una dintre acele rare opere care ne amintesc ca cinema-ul inca mai conteaza ca instrument de masurare a semnelor vitale ale umanitatii." Jonathan Romney, The Independent on Sunday.

Va asteptam MARTI, in numar mare, la proiectia celui mai apreciat film romanesc al "noului val".

Eveniment realizat de Asociatia Studentilor la Psihologie din Timisoara (ASPTm)

PS: Un apel pentru toti cei ce aveti posibilitatea de a promova, mai departe, acest film extraordinar: Promovati-l... merita!