Serile copiilor la TNO - martie 2011

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 8 ani si 10 luni
Vizualizari
187

Voteaza & Distribuie

Descriere

„Serile copiilor" este un proiect initiat de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian" in stagiunea 2009-2010, cu scopul de a le oferi parintilor spectatori posibilitatea de a veni la teatru insotiti de copii, care, pe timpul spectacolului, pot participa la o serie de activitati creative.Atelierele sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani si presupun familiarizarea acestora cu mediul artistic si muzical, printr-o serie de activitati plastice, muzicale si teatrale, realizate cu implicarea directa a copiilor in modulele sustinute de artisti.


serile copiilor la tno
Programul s-a bucurat anul trecut de un real succes, fiind apreciat atat de parinti cat si de copiii implicati in desfasurarea lui. In cadrul programului au avut loc pana acum ateliere de lucru manual, de pictura, de teatru si de balet.

Pentru luna martie 2011 sunt programate urmatoarele activitati:


ATELIER DE MUZICA SI JOC TRADITIONAL ROMANESC PE INTELESUL COPIILOR

Coord. Beatrice Iordan

12 si 13 martie, ora 19.00


Atelierul urmareste familiarizarea copiilor cu muzica si instrumentele traditionale romanesti si include o scurta prezentare a acestor instrumente, dar si realizarea unei povesti muzicale cu ajutorul acestora.Program pentru parinti:

12 martie, ora 19.00 – „Maria de Buenos Aires", regia Mario Radacovsky

13 martie, ora 19.00 – „Vaduva Vesela", regia Attila Beres


JOCURI INTERACTIVE PENTRU COPII

Coord. Oana Rusu

19 si 26 martie, ora 19.00


Atelierul are ca scop cresterea capacitatii de comunicare si relationare, printr-o serie de jocuri interactive de socializare. In a doua parte a atelierului, copiii vor confectiona masti din diferite tipuri de materiale pentru balul mascat la care asista parintii in timpul spectacolului „Liliacul".Program pentru parinti:

19 martie, ora 19.00 – „Liliacul", regia Razvan Ioan Dinca

26 martie, ora 19.00 – „Contesa Maritza", regia Razvan Ioan Dinca


ATELIER DE LUCRU MANUAL

Coord. Claudia Maru-Hanghiuc

12 si 20 martie, ora 19.00


Atelierul urmareste sa dezvolte creativitatea si indemanarea copiilor, prin confectionarea de carti postale, cosulete festive de primavara si prin desene pe cartoane cu personaje din povesti sau diverse obiecte.Program pentru parinti:

12 martie, ora 19.00 – „Maria de Buenos Aires", regia Mario Radacovsky

20 martie, ora 19.00 – „Contesa Maritza", regia Razvan Ioan Dinca


ATELIER DE PICTURA

Coord. Ruxandra Stetca si Oana Marinache

27 martie, ora 19.00


Atelierul urmareste sa dezvolte aptitudinile artistice si sensibilitatea copiilor, prin introducerea acestora in domeniul artelor vizuale, aplicata pe opera marelui artist Claude Monet. Pentru a dezlega tainele picturii, copiii vor invata ce este un sevalet, ce sunt pensulele, canavaua si multe altele.Program pentru parinti:

27 martie – „Voievodul tiganilor", regia Razvan Ioan DincaAccesul in incinta Studioului se face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, in baza biletelor de intrare la spectacol (parintii) si la atelier (copii).

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", tel. 021 313 63 48 sau pe www.eventim.ro. Pretul unui bilet pentru copii este de 15 lei.Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este Anca Bica, e-mail: anca.bica@opereta.ro.