Serile copiilor la TNO

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 8 ani si 11 luni
Vizualizari
224

Voteaza & Distribuie

Descriere

TNO in parteneriat cu ONG-ul "Ajutor Real" inaugureaza Serile copiilor la TNO, un eveniment desfasurat in cadrul Clubului de Arte pentru Copii.Spatiul pentru copii din cadrul Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" isi deschide portile duminica, 7 martie 2010, ora 18.30, pentru "Seara copiilor la TNO", un tip de eveniment tematic, coordonat si desfasurat ca parte a proiectului Clubul de Arte pentru copii.Propunerea teatrului vine in intampinarea spectatorilor familisti, care, incepand cu luna martie, pot veni in fiecare duminica la spectacol insotiti de cei mici, stiind ca acestia vor beneficia de o experienta de calitate intr-un spatiu rezervat exclusiv copiilor. Astfel, in timp ce parintii urmaresc spectacolul in sala, copiii sunt implicati in activitatile propuse de corpul artistic al teatrului.


Destinate copiilor de varsta prescolara, aceste activitati includ elemente plastice, muzicale si teatrale, atat prin implicarea directa a micutilor in modulele sustinute de artisti, cat si prin familiarizarea cu un mediu artistic, educativ, totul intr-o forma atractiva pentru cei mici.


Serile copiilor TNO


Accesul in incinta Clubului se va face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, in baza prezentarii biletului pentru reprezentatie (parinti) si a biletului special pentru Club (copil), parintele avand obligatia de a completa un formular cu datele personale. Acest formular va fi disponibil la intrarea in Clubul de Arte. Pentru o buna desfasurare, teatrul va pune la dispozitie un numar limitat de 15 bilete nominale in fiecare saptamana, acestea urmand sa fie rezervate prin e-mail sau telefonic. Pretul unui bilet este de 5 RON si poate fi achitat la casa de bilete.


Duminica ,7 martie , accesul copiilor in Club va fi gratuit, cele 15 locuri disponibile putand fi rezervate in perioada 1 – 6 martie, telefonic sau prin e-mail.


Pentru rezervari de bilete, va rugam sa o contactati pe dna. Maria Borteanu, e-mail: mborteanu@yahoo.com, nr tel: 0758 111 282.


Pentru informatii suplimentare va rugam sa o contactati pe dra. Anca Scurtu, e-mail: anca.scurtu@yahoo.com, nr tel: 0751 177 084.


Programul lunii martieDuminica 7 martie - ora 19,00 Romeo si JulietaProgram club 18.30 – 22.00Claudia Maru Hanghiuc
Felicitari si cadouri de 8 martieDuminica , 14 martie – ora 19,00 Romeo si JulietaProgram Club : 18.30 – 22.00Mioara IfrimStudenti UNATC
Spectacol teatral: Invitatie la Curtea Printului Vesel


Sambata , 20 martie – ora 19,00 SilviaProgram Club: 18.30 – 22.00Proiect « Pruncii, cobza si opereta »Duminica 28 martie – ora 19,00 Invitatie la valsProgram Club: 18.30 – 20:45 / 21.00Iulian Radoi, Corina Aldea, Diana FerenczPasi de dans si balet