Serbarea Craciunului - Editia a XII-a

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
1175

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atmosfera de sarbatoare incepe inca din 1 decembrie prin deschiderea portilor ORASELULUI DIN POVESTI. In casute amenajate, cu tejghele frumos ornate, “spiridusii” lui Mos Craciun vor intampina vizitatorii cu dulciuri, jucarii, ornamente si multe surprize.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara vine in intampinarea Craciunului cu traditionala manifestare expozitionala – SERBAREA CRACIUNULUI, anul acesta la cea de a XII a editie, organizata la Centrul Regional de Afaceri, in perioada 14 – 19 decembrie 2007.

Avand o evolutie spectaculoasa, datorata atat numarului de vizitatori in crestere de la un an la altul, cat si diversitatii produselor expuse, SERBAREA CRACIUNULUI se confirma a fi locul ideal in care fiecare isi poate gasi cadoul de Craciun pentru el sau cei dragi.

Editia 2007 aduce in atentia publicului vizitator un numar de 110 firme - din Timisoara si judetul Timis, din tara (Arad, Botosani, Bistrita, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Oradea, Orastie, Petrosani, Piatra Neamt, Ploiesti, Resita, Satu Mare, Sebes, Tg. Mures), si din strainatate (Italia, Ungaria, Spania). Vor fi expuse spre vanzare o gama diversificata de produse: imbracaminte pentru adulti si copii, incaltaminte, marochinarie, bijuterii, gablonturi, jucarii, dulciuri, articole de sezon produse pentru uz casnic, decoratiuni interioare, ceramica, produse feng shui, sticlarie decorativa, cadouri, suveniruri.

De asemenea, pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei se vor organiza spectacole artistice, concursuri cu premii, spatii de joaca pentru cei mici, iar Mos Craciun va imparti cadouri.


ACCESUL IN EXPOZITIE:

- PUBLICUL LARG - BILET DE INTRARE 2 LEI;

- ELEVII, STUDENTII SI PENSIONARII – GRATUIT;


Orar vizitare zilnic : 1000 - 2000