Seminarul "Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța"

Seminarul "Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța"

Detalii

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
204

Voteaza & Distribuie

Descriere

Deloitte România organizează seminarul „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța”

Deloitte România alături de BusinessMark Event Managementanunță organizarea seminarului „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța”, ce va avea loc pe 28 iulie 2017 la Hotel del Mar Mamaia, Constanța. La șase luni de la data punerii în aplicare a procedurii de vămuire centralizată la nivel național, Deloitte România vă invită să aflați principalele implicații, precum și beneficiile aplicării acesteia în cadrul operațiunilor vamale derulate prin portul Constanța.

Specialiștii Deloitte România își propun să abordeze subiecte precum: procedura de vămuire centralizată la nivel național (condiții de utilizare, beneficii, recomandări post-utilizare, provocări practice, prezentarea documentelor aferente vămuirii la biroul vamal de supraveghere, persoana responsabilă cu prezentarea mărfurilor la biroul vamal de prezentare), vămuirea centralizată la nivel european, AEO – o certificare obligatorie în utilizarea simplificărilor vamale, studiu de caz privind implementarea în practică a procedurii de vămuire centralizată la nivel național pentru operațiunile de import și export, legislație aplicabilă și ghiduri de implementare în practică.

Evenimentul va include discuții interactive în cadrul cărora participanții vor avea posibilitatea să interacționeze cu următorii speakeri:
  • MIHAI PETRE - Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte România
  • DANIELA NEAGOE - Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România
  • COSMIN DINCĂ – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România
  • ANCA LUPUȘORU – Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte Romania.ptimizarea bugetului.