Seara irlandeza cu Shannon si Irish Way @ Clubul Taranului

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 9 ani si 1 luna
Vizualizari
239

Voteaza & Distribuie

Descriere

Serile irlandeze la Clubul Taranului continua!"Dance as though no one is watching you.

Sing as though no one can hear you.

Live as though heaven is on earth."


Pornind de la aceste indemnuri irlandeze grupurile Shannon si Irish Way alaturi de prietenii lor va invita sa degustati o portie de muzica si dansuri traditionale irlandeze, miercuri, 24 Noiembrie la Clubul Taranului din Bucuresti incepand cu ora 8 p.m.


Seara irlandeza cu Shannon si Irish Way @ Clubul Taranului


Shannon Ceili Band constituie varianta acustica a formatiei Blackbeers ce dateaza din 1999. Trupa canta muzica traditionala irlandeza, scotiana sau engleza. Spiritul vesel si de neconfundat specific irlandezilor se regaseste in repertoriul bogat format din cantece si dansuri traditionale ce vorbesc intr-un fel sau altul despre viata. Astfel veti recunoaste piese ca Wild Rover, Whiskey In The Jar, Molly Malone, I’ll Tell Me Ma, Streets Of London si multe altele combinate cu ritmuri de polka, jig, reel, hornpipe etc, toate acestea fiind interpretate intr-un stil propriu.


Irish Way, infiintata in 2008, este prima trupa romaneasca de dans irlandez pur, membrii grupului beneficiind de formari periodice alaturi de dansatori ai trupei Riverdance si, totodata profesori de dans irlandez certificati de catre Comisia de Dans Irlandez din Dublin. "Originea dansului irlandez este greu de plasat pe axa timpului, insa multe povesti legate de acesta vorbesc despre petreceri campenesti irlandeze in cadrul carora oamenii se reuneau deseori in dansuri de societate sau in improvizatii in spatiul limitat al unor placi de lemn", afirma membrii trupei. Cu "soft shoes" sau "hard shoes" dansatorii Irish Way va vor impartasi din tainele dansului irlandez imbinand cu drag dansurile de societate (céilí & set dances) cu cele de performanta.Evenimentul este organizat in colaborare cu Asociatia Culturala Romano-Irlandeza si Asociatia de Dans Irlandez ‘Irish Way’.


Intrarea va costa 15 lei, iar elevii si studentii beneficiaza de un pret special de 10 lei.